|
[Twórczyni] Sunflower |
| Autor |
Wiadomość |
Sunflower
Bohaterka

Główny edytor: 
29218 Prestiż
|
Wysłany: 12-12-2013, 15:08 [Twórczyni] Sunflower
|
|
|
I przyszedł czas, gdy żywcem pogrzebana została hrabina, która niegdyś kąpała się w odmładzającej krwi setek dzie...
*ekhm*
Tak, to jest mój użyszkodniczy kącik. Pewnie będę w nim od czasu do czasu wrzucać jakieś losowe screeny albo będę pokrótce informować o postępach przy tworzeniu gier. Choć ostatnio akurat mam zamieszanie związane z innymi sprawami, więc raczej nie należy się spodziewać szczególnych postępów.
Jakby co, nie mam nic przeciwko komentarzom w moim kąciku, o ile nie pochodzą od użytkowników niezarejestrowanych albo co. |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1083 Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2014, 13:02
|
|
|
Się zastanawiam, czemu nie było wokół Ciebie takiego hajpu jak wokół Alicji czy innych PSKowych kobiet.
Chyba Internet dorósł.
Sztudiujesz coś? Jak tak, to co? Aaaa jeśli nie, to czym się zajmujesz na co dzień?
Jak tak pacze na te Twoje projekty, toś zdolna bestia. To się chwali.
Cześć, miło mi, jestem Krzyśkiem.
Tyle ode mnie. |
_________________ www.cportal.webd.pl |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2014, 16:29
|
|
|
| dng napisał/a: | | Cześć, miło mi, jestem Krzyśkiem. |
Nie próbuj jej czasem via forum zaprosić na kawę, bo dostaniesz z liścia . |
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
7976 Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2014, 16:58
|
|
|
| *kaVę. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1083 Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2014, 17:30
|
|
|
| msg napisał/a: |
Nie próbuj jej czasem via forum zaprosić na kawę, bo dostaniesz z liścia . |
To bym dostał dwa, bo jeszcze od mojej lubej. |
|
|
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
7976 Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2014, 18:00
|
|
|
>chwalenie się s/o na internetach
Poza tym, Alicjo, są jakieś obiecane screeny w drodze? Coś tam sobie skrobiesz po cichu? Pewnie wszyscy by chcieli zobaczyć.
Btw, Coco na Twoim avatarze wygląda jak żyrafa, lel. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
Sunflower
Bohaterka

Główny edytor: 
29218 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2014, 17:07
|
|
|
Jak tak bardzo domagacie się losowych, screenów, to macie. "
http://i.imgur.com/x86F0yz.png
| Cytat: | Się zastanawiam, czemu nie było wokół Ciebie takiego hajpu jak wokół Alicji czy innych PSKowych kobiet.
Chyba Internet dorósł. |
Akurat spotkałam się tutaj z zainteresowaniem większym niż to by wynikało z tworzonych gier, więc chyba jeszcze nie do końca (choć być może wcześniej to było znacznie bardziej burzliwe). Ale wydaje się to to iść w dobrym kierunku, tak myślę...? "
A studiować to studiuję telekomunikację. " |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1083 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2014, 20:28
|
|
|
| Sunflower napisał/a: | Jak tak bardzo domagacie się losowych, screenów, to macie. |
Zmień font na inny. Nie współgra kompletnie z grafiką Coś grubszego, opentypowego, bez szeryfów i będzie cacy. | Sunflower napisał/a: | A studiować to studiuję telekomunikację. |
Jesteś pierwszym człowiekiem, jakiego znam, który studiuje takie... studia. Wow. Poproszę autograf.| Cytat: | Akurat spotkałam się tutaj z zainteresowaniem większym niż to by wynikało z tworzonych gier, więc chyba jeszcze nie do końca (choć być może wcześniej to było znacznie bardziej burzliwe). Ale wydaje się to to iść w dobrym kierunku, tak myślę...? |
Cóż, fajnie jest mieć w społeczności kobietę, która nie jest kojarzona z taką społecznością, zazwyczaj. Kliki to tak jakby dziedzina technologii informacyjnych, do której potrzeba i kreatywności i zdrowego myślenia. Kobiety z reguły jak zdrowo myślą i są kreatywne, to zostają psychologami. Albo prawnikami. Meh.
Ale generalizuję, nie? |
|
|
|
 |
Sunflower
Bohaterka

Główny edytor: 
29218 Prestiż
|
|
|
|
 |
Daver
Szeregowy

Główny edytor: 
38 Prestiż
|
Wysłany: 29-08-2014, 13:45
|
|
|
"Collision - Sunflower - 48 Hour Compo Entry"
Strasznie mnie to wciagnelo! szkoda tylko ze jak na koniec zebralem juz wszystkie te puzle nie dostalem zadnej nagrody xD czegos w postaci gratulacji albo mozliwosci przejscia na nastepny poziom, ale zapewne tak by bylo a to jest dopiero wszesna wersja. |
|
|
|
 |
Sunflower
Bohaterka

Główny edytor: 
29218 Prestiż
|
Wysłany: 29-08-2014, 14:17
|
|
|
Tam jest jeszcze informacja, że jak potem ułożysz te wszystkie puzzle w odpowiednim porządku, to wtedy uda się przywrócić światy do porządku - wtedy jest ekran z gratulacjami.
(wskazówka: patrz na nazwy, bo nie miałam czasu nazwać większości elementów) |
|
|
|
 |
|
|