Zamknięty przez: Minty 01-09-2014, 11:13 |
[Platformowa] Togo WORLD |
| Autor |
Wiadomość |
gilos99
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
2371 Prestiż
|
Wysłany: 27-08-2014, 10:55 [Platformowa] Togo WORLD
|
|
|
Tytuł: Togo WORLD
Gatunek: Platformówka
Autor: gilos99
Opis:
Moja pierwsza gra w Game Maker. Narazie jest tylko jedna misja ale dąże do tego żeby misji było z ok. 50. Narazie mam tylko screeny. O co chodzi, mamy małego stworka o imieniu Togo. Zbierał on porcelanowe słoniki. Pewnego dnia spostrzegł że ktoś ukradł jego najokazalszy okaz (xD). No i musimy pomóc małemu stworkowi odnaleźć cenną zgubę.
Zrzuty ekranu (NOWE):
http://zapodaj.net/1805cd5843235.png.html
[ Dodano: 27-08-2014, 11:25 ]
BRAK |
| Ostatnio zmieniony przez gilos99 28-08-2014, 08:08, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
15764 Prestiż
|
Wysłany: 27-08-2014, 12:49
|
|
|
Póki co zwykła platformówka i nie zapowiada się ciekawie. Fabuła jest fajna, ale 1 poziom nic nie prezentuje, mogłeś nawet nie publikować zrzutów Ale kto wie, może wyjdzie coś z tego super
Przepraszam, że tak krytycznie, ale to tak się wydaje, ale nie zniechęcaj się |
|
 |
gilos99
Sierżant

Główny edytor: 
2371 Prestiż
|
Wysłany: 27-08-2014, 12:59
|
|
|
Spoko. Dzięki za szczerość. Narazie to wygląda jak zwykła platformówka no i w przyszłości też będzie ''zwykłą'' platformówką. 1 misja jest takim małpim poziomem ale poziom trudności będzie rósł wraz z mijającymi poziomami. Oczywiście będzie masa przeciwników, strzelanie, muzyczka, i postaram się o fajne tła wykonane prze ze mnie. Oczywiście nie musicie się spodziewać super gry ponieważ game makera posiadam dopiero od tygodnia i się uczę. Myślę że we wrzesniu wyjdzie beta (około 20 wrzesnia) ponieważ ruch i animacje głównego bohatera wykończyłem. A poza tym, czekam na Pociskiem na księżyc xD
[ Dodano: 27-08-2014, 13:03 ]
Powtarzam się xD |
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15764 Prestiż
|
Wysłany: 27-08-2014, 13:08
|
|
|
| gilos99 napisał/a: | Spoko. Dzięki za szczerość. Narazie to wygląda jak zwykła platformówka no i w przyszłości też będzie ''zwykłą'' platformówką. 1 misja jest takim małpim poziomem ale poziom trudności będzie rósł wraz z mijającymi poziomami. Oczywiście będzie masa przeciwników, strzelanie, muzyczka, i postaram się o fajne tła wykonane prze ze mnie. Oczywiście nie musicie się spodziewać super gry ponieważ game makera posiadam dopiero od tygodnia i się uczę. Myślę że we wrzesniu wyjdzie beta (około 20 wrzesnia) ponieważ ruch i animacje głównego bohatera wykończyłem. A poza tym, czekam na Pociskiem na księżyc xD
[ Dodano: 27-08-2014, 13:03 ]
Powtarzam się xD |
Nie no, platformówki zwykłe są ok, chodziło mi po prostu, że wygląda na razie jak każda inna bo taka pusta plansza była itp, o to mi chodziło Ale może będzie wciągająca i przemyślana, ja tylko komentowałem screena Czekam na betę i wtedy ocenie |
|
 |
gilos99
Sierżant

Główny edytor: 
2371 Prestiż
|
Wysłany: 27-08-2014, 13:20
|
|
|
| Spoko. Jutro wezmę się do ciężkiej roboty. Dzis już nie dam rady (niestety to matka żadzi w tej chałpie xD i nie mam swobody |
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2014, 11:13
|
|
|
Gra w zapowiedziach: http://romanx.webd.pl/nb/...p?p=48163#48163
Następnym razem zastanów się, gdzie naprawdę należy gra, zamiast zmieniać zdanie z dnia na dzień. Jeśli musisz, to daj znać administracji--tematy się przenosi. Lock. |
|
|
|
 |
|
|