|
Shoutbox |
| Chcesz shoutbox dalej? |
| Da |
|
52% |
[ 13 ] |
| Niet |
|
28% |
[ 7 ] |
| Obojętnie |
|
20% |
[ 5 ] |
|
| Głosowań: 25 |
| Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 18:53 Shoutbox
|
|
|
| Podpisujcie się tutaj ten, kto chce likwidacji shoutboxa. Potem te podpisy wyśle do RXa i on rozważy projekt usunięcia SB. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 18:57
|
|
|
Niet. |
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 19:00
|
|
|
Ja też jestem za usunięciem.
Ew. można dać bariere floodową na 1 minute, tzn. możesz wysyłać shouta raz na minute. Tak jest na GMC. Przeszkodzi to bardzo kłótnie, oj bardzo |
|
|
|
|
 |
k@rgul
Sierżant

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 19:01
|
|
|
Czy zlikwidować ShoutBoX... ?? Jestem na "NIET" ...
SB jest po trzebny ponieważ czasami po co pisać nowy temat w dziale "Wszystko czyli nic" jeżeli mamy do dyspozycji ten mały czacik. Czasami jednak chce się porozmawiać o głupotach , a SB jest do tego wręcz stworzony. Właśnie dlateggo SB jest rzeczą potrzebną, a jeżeli komuś przeszkadza jego obecność może go przecież ignorować i zamykać oczy gdy przejeżdza myszką niżej... |
|
|
|
 |
bmatrix
Starszy sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 19:31
|
|
|
| Po co?? Jak nie chcesz go oglądać to go ukryj i tyle, a nie likwidować go.... choćby z tych powodów, które podał k@rgul. |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 19:33
|
|
|
| No to blokada floodowa długości minuty. SB jest w pewnym sensie potrzebny, ale nie może być przecież centrum forum! |
|
|
|
|
 |
michal.10
Starszy sierżant Club to Death Angel

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 19:51
|
|
|
Tasmpol ma rację!
Tyle rzeczy się dzieje na SB a potem jakieś aluzje i pół ludu nic nie qma bo SB się przewija tak szybko, że jak kogoś 1 dzień nie ma, to.....
A pozatym Więcej ludzie piszą na SB rzyczy takich prywatnych a nie forumowych...
Czyli takich co się zwykle załatwia na GG itp...
I jeszcze punkt w regulaminie : zakaz kłótni prywatnych (tj. nie dotycząch jakiegoś tematu na forum np. taka kłótnia team jest dobry czy nie to spoko, ale Bedziu jest głupi czy nie to zdecydowanie NIE ) |
_________________ "Nić życia jest mieszanym włóknem, dobro i zło przewijają się razem."
"Nie kocha się za, kocha się pomimo, że..." |
|
|
|
 |
Aethera
Bohaterka

Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 20:33
|
|
|
Ja bym była po prostu za większym flood interwałem, ale nie minute tylko z 5 minut |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
konto usunięte
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 20:40
|
|
|
Shoutbox jest dobry, bardzo się przydaje do szybkiej wymiany zdań!
Coś ważnego trzeba powiedzieć to się na SB wrzuca, jedyna wada SB to, to że za dużo po prostu na nim gadamy, aktualnie to wygląda teraz jak chat
Byłbym za NIEusuwaniem shoutboxa lecz za zwiększeniem czasu floodu (lodu)
Powiedzmy na tą 1 minutę... |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 24-05-2007, 22:00, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 26-02-2006, 20:53
|
|
|
| A co mnie to obchcodzi? Dla mnie to nie ma różnicy. Możecie SB zostawić jak i dobrze go zlikwidować. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
michal.10
Starszy sierżant Club to Death Angel

Prestiż
|
Wysłany: 27-02-2006, 14:06 FLOOD
|
|
|
| Za foodują nas spamem, na tym SB... |
_________________ "Nić życia jest mieszanym włóknem, dobro i zło przewijają się razem."
"Nie kocha się za, kocha się pomimo, że..." |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 28-02-2006, 22:08
|
|
|
SB jest potrzebny. Co prawda, dostarcza wielu kontrowersji... kłótnie itp. Niestety to wszystko nie jest powodem do likwidacji shout boxa. Sądze, że jest jakby centrum forum (czego nie pochwalam ). Jestem na: NIE, czyli za tym żeby SB dalej istniał |
|
|
|
 |
|
|