Nuke Komix - COMING SOON ! |
Autor |
Wiadomość |
kamiledi15
Kapitan

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 19:57
|
|
|
I we wszystkich komiksach będzie stał w przejściu? |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 20:05
|
|
|
A wiesz jaki to by był genialny greps? |
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 20:14
|
|
|
Haha, ten pomysł mi się bardziej podoba |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 21:21
|
|
|
POPIERAM ! TAK BĘDZIE ! Super pomysł xD I będzie fade też bo przenikanie, będzie raz w przejściu raz nie, tak nagle xD |
|
 |
Aha
TenKtóregoImieniaNie WolnoWymawiaćDobrze

Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 22:39
|
|
|
Lel, gj Sporek, bo twój skill do oddawania postaci spowodował, że zgadłem, że to Fadex. Nie wiem dlaczego, nawet nie podobny, ale jakoś tak "yyyy... w8 ... to mi przypomina Fadexa" |
|
|
|
 |
Sporek

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 23:49
|
|
|
Yumohu napisał/a: | Lel, gj Sporek, bo twój skill do oddawania postaci spowodował, że zgadłem, że to Fadex. Nie wiem dlaczego, nawet nie podobny, ale jakoś tak yyyy... w8 ... to mi przypomina Fadexa | dzięki XDDDD
btw http://www.gg.pl/dysk/w-v...Schowek-122.png
to będzie sne, szkic taki na razie. będzie się przemieniać aby wejść do naszego świata. |
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 26-06-2015, 11:05
|
|
|
Czekamy! Jakiś planowany termin wydania pierwszego paska? Jak często będą następne? Może release jakiejś stronki, żeby to wszystko poukładać? Pracujesz dokumentnie sam, czy ukrywasz współpracownika? |
|
 |
Sporek

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 26-06-2015, 11:48
|
|
|
msg napisał/a: | Czekamy! Jakiś planowany termin wydania pierwszego paska? Jak często będą następne? Może release jakiejś stronki, żeby to wszystko poukładać? Pracujesz dokumentnie sam, czy ukrywasz współpracownika? |
Termin 1 paska... najpierw będzie prawdziwy komiks który pokazuje początki świata, to będzie kilka stron. Nie wiem, postaram się jak najszybciej jak ogarnę photoshopa, bo do dzisiaj rysowałem w gimpie i painttool sai.
No i najpierw pojawi się kompedium postaci początkowych. Trzeba je opracować.
Myślałem nad stroną, miałem właśnie pytać gdzie mógłbym te strony/paski wrzucać, żeby było ładnie i przejrzyście, może coś jak blok ale trochę inaczej... jakieś propozycje ?
Nie pracuję sam, w końcu bez tego forum bym nie zrobił np. kamiledi dał pomysł na siebie psa syrena i fadexa (ale fdx będzie zmieniony, będzie stał w przejściu), sne kazała siebie zmienić, wormi też dawał pomysły itd i nadal musicie dawać Ale jeśli chodzi o rysowanie i wymyślanie fabuły to jeszcze mi nikt nie pomógł, ale jak już pokaże genezę (xd) to pomysły na paski będą często brane z sytuacji stąd xD |
|
 |
masterjayz
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 26-06-2015, 20:49
|
|
|
Tylko żebym rapować umiał! |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
Wysłany: 29-06-2015, 02:02
|
|
|
Przypominam, że Adrian jest blondynem, a nie brunetem Ciekawe jak oddasz siebie samego no i nie zapomnij o wymarłych gwiazdach. Slawo byłoby prosto odtworzyć bo obojętnie jaka postać z dziwnym rowerem.
Nie jestem w stanie rozkminić co to za plastuś w kieszeni Sne oraz czyj cień kampi za Aleksem.
Aktualny wygląd Sne jest good, ale na fartuchu daj takie skreślenie na roman anyway fartuch musi zostać
307 możesz odtworzyć jako 307 marionetek sterowanych przez niewidzialną dłoń Adriana |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 29-06-2015, 08:11
|
|
|
Ja fartuch tylko raz nosiłam w fachu, choć jak się zastanowić to było przy zabawie z materiałami radioaktywnymi, więc idk... |
|
|
|
 |
Sporek

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 08-08-2015, 02:11
|
|
|
Cootje napisał/a: | Przypominam, że Adrian jest blondynem, a nie brunetem |
Worm też nie jest prawdziwym robakiem, robię tak jak sobie wyobrażam w większości przypadków xD
Co do fartucha - będzie w formie ludzkiej. W formie wilczej może w sumie też być, ale taki inny.
EDIT: Najnowszy concept art sne w formie białej lisicy.
A tu nowe w fartuchu.
EDIT 2:
Dobra, przeprojektuje postacie od nowa, postaram się podejść do tego inaczej Naszkicuje je od nowa na prawdziwych kartkach a4 i zeskanuje xd A styl graficzny nieco się zmieni. |
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
|
|
|
 |
Sporek

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 12-08-2015, 03:05
|
|
|
Cootje napisał/a: | Myślałem, że już o tym zapomniałeś. |
jak coś to mialem awarie dysku wiec i tak musze od nowa xd |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 14-08-2015, 18:31
|
|
|
A gdzie ja jestem? ... smutek
PS. Kit ze mną, ale gdzie jest BrooDas, Powerslide, Slawo, Bedziu i Szary? |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
|