|
|
Przesunięty przez: Minty 19-01-2016, 10:51 |
[Platformowa] Piggy Gun |
Autor |
Wiadomość |
RexioManTM
Szeregowy

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2015, 18:49 [Platformowa] Piggy Gun
|
|
|
Tytuł: Piggy Gun
Gatunek: Platformówka + Akcja
Autor: Jakub Radtke
Grafika: Marta Tobolska
Dźwięk: Dźwięki na licencji Creative Commons 3.0
Muzyka: Muzyka na licencji Creative Commons 3.0
Opis:
Piggy Gun - jest to gra, w której zadaniem gracza jest eliminacja zombie. Obecnie w grze znajduje się 40 map, 4 rodzaje zombie i 6 świnek. Gra jest cały czas w fazie jej rozwijania i wraz z aktualizacjami będą dodawane nowe mapy, zombie, świnki i inne ulepszenia gry przez co będzie ona cały czas urozmaicana. Gra może posiadać liczne błędy, lecz będą one regularnie naprawiane. Jeżeli masz jakieś ciekawe propozycje odnośnie gry lub zauważyłeś jakiś błąd napisz go niżej podczas oceniania gry lub w prywatnej wiadomości na fanpage Piggy Gun.
Zrzuty ekranu:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.JEX.PiggyGun&hl=pl
Download:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.JEX.PiggyGun&hl=pl
Uwagi:
Gra jest cały czas rozwijania i co tydzień wprowadzane są nowe aktualizację . |
Ostatnio zmieniony przez RexioManTM 21-11-2015, 18:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 09-11-2015, 23:03
|
|
|
Można wiedzieć do czego twoja aplikacja potrzebuje dostępu do "Identyfikator urządzenia i informacje o połączeniach"? |
|
|
|
 |
RexioManTM
Szeregowy

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 10-11-2015, 18:01
|
|
|
jarlfenrir napisał/a: | Można wiedzieć do czego twoja aplikacja potrzebuje dostępu do Identyfikator urządzenia i informacje o połączeniach? |
Można, lecz nie potrafię odpowiedzieć. Gra jest robiona w silniku Unity 3D i tak na prawdę sam nie wiem, jakie będą wymagania po wydaniu gry. Prawdopodobnie może to być od tego, że w grze są piki dotyczące reklam, które jeszcze nie są włączone. Oczywiście postaram się dowiedzieć więcej dlaczego jest coś takiego, lecz na prawdę sam nie nie wiem, ponieważ często zainkludowanie jakieś biblioteki do skryptu to jakiś nowy wymóg, który tak na prawdę nie jest w 100% używany.
@edit - Z tego co wyczytałem wynika, że najprawdopodobniej to uprawnienie jest potrzebne po to, aby np. grając w grę ktoś do nas zadzwonił to żeby aktualny stan gry się zapisał, a drugą kwestią jest to, że w konsoli programisty na Google Play mam spis telefonów jakie pobrały moją grę i prawdopodobnie to uprawienie właśnie pozwala mi to sprawdzać.
[ Dodano: 14-11-2015, 22:57 ]
@ref Nowa wersja Piggy Gun Beta_1.05, a w niej:
- Dodano 8 nowych map do Set II
- Dodano ulepszenia w sklepie:
* 1 bekon = 2 bekony
* 2 razy więcej życia i amunicji
- Dodano usunięcie amunicji po 4 sekundach
- Poprawiono działanie przycisku skoku i strzału
- Poprawiono tekstury w Set II
[ Dodano: 21-11-2015, 18:55 ]
@ref Nowa wersja Piggy Gun Beta_1.05, a w niej:
- Dodano nową broń: Wyrzutnia harpunów
- Zmieniono statystyki przeciwników
- Poprawiono błąd z punktacją mapy 24 w Secie II
- Poprawiono działanie przycisku strzału |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|