NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[First Person Shooter] Cops&Crims
Autor Wiadomość
ChickenGames 
Plutonowy

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Fusion 2.5
Pojedynki: być może

2469 Prestiż
Wysłany: 13-03-2016, 12:16   

jarlfenrir napisał/a:
To może lepiej by było dokończyć grę tak, jak jest teraz, a w 3D zrobić dwójkę? Pytanie, czy przeniesienie na 3D wymaga od Ciebie przerobienia całej logiki gry od nowa, czy może zrobisz to bez usuwania tego, co masz.

To jak chcecie mogę dać download wersji 2d ale bez skrzynek.

DFSTR 
Dezerter

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Construct
Pojedynki: tak

308 Prestiż
Wysłany: 13-03-2016, 12:25   

ChickenGames napisał/a:
Mówisz że gra wyjdzie 4 marca, i jeszcze zmieniasz wszystkie plany i przedłużasz? Daj może tą wersję skoro tak nalegasz.

msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~

Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP

40082 Prestiż
Wysłany: 13-03-2016, 12:33   

ChickenGames napisał/a:

Mam dziwne uczucie braku zainteresowania tym, co zrobisz. I mam wrażenie, że ty powinieneś mieć małe zainteresowanie tym, czego my "żądamy". Miała być premiera początkiem marca wersji 2D - nie ma. Jakbyś gry nie zapowiadał - nie byłoby problemu, ale dałeś każdemu po ciasteczku a teraz je zabierasz. Wpadłeś w pułapkę działu Plany/Zapowiedzi na własne życzenie ;) . Z drugiej strony nie zapłaciliśmy ci na kickstarterze czy w preorderach, więc nie jesteś nam nic winien. W tej chwili możesz tylko pogorszyć sprawę wydając na chybcika niedopracowaną wersję 2D, zmywając z siebie resztki honoru dobrego game deva ;) . Bo nie będziesz ani punktualny ani nie wydasz dobrej gry. Nie chcę wywoływać żadnej presji, ale podobne wrażenie zrobisz wydając kiepską wersję 3D, więc lepiej, żeby ta była bardzo dobra ;) .

Czekamy na GRĘ, nieważne w jakim stylu i za bardzo kiedy, ważne, żeby pojawiały się informacje bez bulszitu i żeby końcowy produkt był dobry. A bezowocną dyskusję na temat tego czemu nie 4 marca 2016 a 2017, a może jesień, a może lipiec - radzę zostawić na discord.

Odpowiedz do tematu