dngowa ankieta magistrowa |
Autor |
Wiadomość |
dng
Sierżant

Prestiż
|
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 18:39
|
|
|
O, jesteś w redakcji CDA? Odpowiesz mi na jedno pytanie (zróbmy micro-AMA)?
Czemu redaktorzy mają tak beznadziejne podejście do recenzji gier? Przez chęć wywołania kontrowersji? Czy już nie mają pomysłów na reakcję? Dlaczego oceny mają się nijak do tego, o czym było traktowane przez cały tekst? Mam tu na myśli fakt, że np. Battlefront był oceniony jako dobra gra z powiewem nudy i miał niższą ocenę niż Fallout 4, najgorzej przypalony przy odgrzewaniu kotlet wszechczasów?
I nie mów, że to nie ta redakcja #pdk .
EDIT, ankietę już wypełniam. |
|
 |
masterjayz
Bohater

Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 18:43
|
|
|
Uzupełniłem ankietę, piszesz teksty do cda??? |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 19:14
|
|
|
msg napisał/a: | Czemu redaktorzy mają tak beznadziejne podejście do recenzji gier? Przez chęć wywołania kontrowersji? Czy już nie mają pomysłów na reakcję? Dlaczego oceny mają się nijak do tego, o czym było traktowane przez cały tekst? Mam tu na myśli fakt, że np. Battlefront był oceniony jako dobra gra z powiewem nudy i miał niższą ocenę niż Fallout 4, najgorzej przypalony przy odgrzewaniu kotlet wszechczasów? |
Bo są gburami i niedojdami. Cóż, tekściarzem nie jestem (piszę tam sporadycznie, głównie zajmuję się detepem i kradnięciem pendrajwów), ale z tego co wiem, gry są kategoryzowane i oceniane według gatunku, a Fallout tak trochę nie leży obok Battlefronta. A tak btw, to chyba ten Battlefront już leży i kwiczy (srsly, ktoś w niego gra? ), a w tego Folałta to jakieś nerdy grajo, nie? msg napisał/a: | EDIT, ankietę już wypełniam. |
DZIĘKUJĘ ;* |
_________________ www.cportal.webd.pl |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 19:36 Re: dngowa ankieta magistrowa
|
|
|
Zrobione
Fajnie, że pracujesz w cda, akurat lola nie lubie, a samo cdaction straciło swój klimat jakiś czas temu więc kupuje głównie dla gier, chociaż to może wina tego, że wszystko jest w internecie teraz. Dobrze płacą ? |
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 19:39
|
|
|
Panowie, skupmy się na pytaniach ważnych.
Znasz może 9kier? |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 19:50
|
|
|
Sporek napisał/a: | Dobrze płacą ? |
Nie wiem. To najlepsza odpowiedź, na jaką mnie stać. Ja jestem zadowolony, jestem studentem, nie mogę robić 5 dni w tygodniu, z reguły jak jest praca to ona dostosowuje się do mnie, nie ja do niej. Fadex napisał/a: | Znasz może 9kier? |
Znam, osobiście tapetowałem jej pokój w motyw The Binding of Isaac: Rebirth. Terapia działa, jest coraz lepiej. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 22:20
|
|
|
doskonale ujęte. Tego jej trzeba.
dng napisał/a: | jest coraz lepiej. |
Ale zważywszy na fakt, że czytałem przedostatni numer zakładam, że jeszcze daleka droga |
|
 |
dng
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 23:03
|
|
|
O, TO MAM TAM RAMKĘ, W DE DIWYŻYN! Zoba se!
A jeśli chodzi o Izę, cóż, prywatnie to moja dobra kumpela – nie będę się wdawał w żadne dyskusje na jej temat Choć osobiście uważam cały tamten szitstorm za bezzasadny. |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 24-03-2016, 23:58
|
|
|
Nie powiem, żeby jakość artykułów 9kier powalała.
...Hm, chociaż w sumie to powala, ale w negatywnym sensie.
Na tyle, że naprawdę zastanawiam się czemu jeszcze pozwalają jej pisać, ale wutevs. I tak już od dawna CDA nie czytam, głównie z uwagi na słaby poziom tekstów.
Ankietę wypełnię jak mi trochę weny najdzie |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
|