|
Ksiądz Mięnczysław |
| Autor |
Wiadomość |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 30-05-2016, 16:32
|
|
|
Gra już jest w zaawansowanym stadium. Chciałem upublikować demo, ale nasz spec od marketingu: FaNoTheRPG się nie zgodził. Dostałem jednak zgodę na pokazanie teasera, by trochę podkręcić hype na naszą produkcję. Codziennie dostajemy na maila bardzo dużo listów na temat gry od fanów. Specjalnie dla was ten prezencik w postaci filmiku:
Link
Mam nadzieję, że fani bedą zadowoleni. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 30-05-2016, 17:04
|
|
|
Po przeczytaniu całego wątku mam dziwne wrażenie, że z całego waszego zespołu pracuje wyłącznie marketingowiec... |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 31-05-2016, 14:58
|
|
|
Teraz już wiem czemu taki mały odzew. Wkradła się mała pomyłka i filmik nie jest odtwarzany w całości. Zauplodwałem nową wersję i mam nadzieję, że teraz fani będą zadowoleni.
Nowy filmik: Link |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 31-05-2016, 17:13
|
|
|
No tak... to wszystko zmienia. Te dwa bezsensowne zdania to jest to, czego brakowało |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 01-06-2016, 18:04
|
|
|
Z powodu dużego zainteresowania grą myślę czy by nie zacząć nagrywać dev bloga. Fani mogliby zobaczyć jak powstaje gra, w jakim jest stanie itd. Co wy na to?
[ Dodano: 02-06-2016, 14:39 ]
Nowe świeżutkie materiały, tym razem soundtrack z gry:
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
4748 Prestiż
|
Wysłany: 04-06-2016, 13:54
|
|
|
| Mam rozumieć że to będzie tekstówka, tak? |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-06-2016, 17:24
|
|
|
| Nie, zwykła gra z "pełną" grafiką. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
4748 Prestiż
|
Wysłany: 04-06-2016, 18:41
|
|
|
Aaaahaa... Czyli mam rozumieć że grę tworzycie 9 miesięcy i nikt (no chyba że o czymś nie wiem) nie widział chociażby jednego screena z niej.
| Cytat: | | podkręcić hype na naszą produkcję |
Haha! Podkręcić hype?! Proszę, powiedzcie mi że to wszystko żarty, albo dajcie jeden, albo nawet i pół screena z tej gry |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-06-2016, 18:41
|
|
|
Edit: Nowy materiały promocjyne!!!
Poszrzeamy lore gry poprzez spacjalne wydanie komiksu: Link |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
4748 Prestiż
|
Wysłany: 04-06-2016, 18:44
|
|
|
| Cała gra polega na zadawaniu pytania "Czy ksiądz Mięnczysław to twój ojciec"? To są te screeny o które prosiłem? To jest rozgrywka? |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-06-2016, 18:50
|
|
|
| Screeny będą w poniedziałek, pojawią się wraz z filmikem developerskim. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Ron
Sierżant stary zgred

Główny edytor: 
13598 Prestiż
|
Wysłany: 05-06-2016, 15:33
|
|
|
| Czekam z zapartym tchem, wcale nie dlatego, że mnie coś dusi. Ta gra zrewolucjonizuje spojrzenie na gatunek gier telewizyjnych, mam nadzieję, że w przyszłości doczeka się portu na play station, albo przynajmniej na game boy color. Planujecie wersje na automaty? Myślę, że to dobry czas by przywrócić im drugą młodość, w tej chwili sklepy muszą wypełniać miejsce działem z gazetami z braku lepszej opcji, jestem pewien, że woleliby w to miejsce automat do gier. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 06-06-2016, 20:56
|
|
|
Obiecane screeny
Screen 1
Screen 2
PS Pamiętajcie że to grafika z wczesnej wersji gry/prototypu. W przyszłości będzie bardziej "pro", prerendery i te sprawy. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
masterjayz
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10209 Prestiż
|
Wysłany: 06-06-2016, 21:07
|
|
|
| Mam prośbę, mógłbyś wrzucić to na imgur albo jakiś hosting inny bo tego nie mogę otworzyć na telefonie albo nie umiem. Z góry dzięki. |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8594 Prestiż
|
Wysłany: 06-06-2016, 21:57
|
|
|
A co tu robi Globox z Raymana (pierwszy screen)?
Grafika pozostawia nieco do życzenia. Z fabuły rozumiem, że zielony predator jest ojcem Globoxa... a jednak nie. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
|
|