wisnia_pc
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
2356 Prestiż
|
Wysłany: 10-07-2017, 09:37
|
|
|
Tomaszovsky napisał/a: | Jak tam idzie produkcja? Stanęła w miejscu czy posunęła się mocno do przodu? |
Cały czas pracuję nad projektem, niestety obecnie mało czasu więc projekt nie brnie tak dynamicznie jak na początku. Sporo rzeczy się zmieniło od ostatniej aktualizacji. Przede wszystkim został przebudowany edytor, bez którego nie była możliwa dalsza praca i on właśnie pochłonął najwięcej czasu. Został zaprojektowany samouczek nie do końca jest jeszcze kompletny, cały czas staram się usuwać błędy i optymalizować rozgrywkę. Dodałem AI, nie jest to jeszcze to co ma być finalnie, ale efekt jest bardzo zadowalający. Dodałem interakcje gracza z AI chodzi tu o różne akcje i komunikaty jakie pojawią się w czasie rozgrywki. Zaprojektowałem kilkanaście mini misji związanych z samouczkiem jak i podczas zwykłej rozgrywki. Poprawiłem wiele błędów jak i wdrożyłem kilkanaście nowych funkcji, jest tyle tego że nie chce mi się tego wypisywać. Mam w planach udostępnić wersje demo, ale kiedy to nastąpi sam jeszcze nie wiem. |
_________________ Prawdopodobnie najbardziej zaawansowany RTS jaki powstaje w klikach.
 |
|