msg chce kupić telefon |
Autor |
Wiadomość |
Halamix2
Ahegao

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 19-01-2017, 21:19
|
|
|
co wnerwia: Smart tips raz na miesiąc mi przypomina "weź se poprzesuwaj przyciski na dole"(w zasadzie raz na meisiąc muszę kliknąć X na widżecie, więc nie jest to duży problem) ,podwójne okno nie jest zbytnio wspierane (w zasadzie to u mnie tylko wbudowane apki i googlowe) i to w zasadzie tyle, ogólnie jestem zadowolony z zakupu (żebyś miał punkt odniesienia to fona mam od 7.10.16) |
_________________ Mój keybase (GPG w środku) |
|
|
|
 |
Kyogi
Starszy sierżant

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 19-01-2017, 21:47
|
|
|
Ja mam Sony Xperia M4 Aqua. Dla mnie jest idealny, tylko jedyne chyba czym się nie zgadza z twoimi wymogami, to czas trzymania baterii, który jest nie najlepszy. |
_________________ wracam tu co parę lat |
|
|
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Prestiż
|
Wysłany: 20-01-2017, 04:03
|
|
|
Kyogi napisał/a: | Ja mam Sony Xperia M4 Aqua. Dla mnie jest idealny, tylko jedyne chyba czym się nie zgadza z twoimi wymogami, to czas trzymania baterii, który jest nie najlepszy. |
A weź idź ze swoimi 8 GB pamięci wbudowanej, z czego 5 jest zajęte przez system, więc możesz chyba zainstalować tylko ze 3 aplikacje i już nie ma pamięci. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
Wackyjackie
Bohater Starszy Chorąży Sztabowy Randomu

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2017, 11:04
|
|
|
A czemu nie Xiaomi? Mam już drugi rok i bardzo dużo osób z mojego otoczenia sobie zakupiło i zadowoleni. |
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 31-01-2017, 19:25
|
|
|
Bo szpiegują.
Tak jakby każda inna apka nie szpiegowała przez moduły reklamowe blokowalne tylko przy dostępie roota którego msg nie chce. |
|
|
|
 |
kacperowski2
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 03-08-2018, 16:18
|
|