Dziki Zachód? |
Autor |
Wiadomość |
kudlik
Kapral

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
0 Prestiż
|
Wysłany: 27-03-2020, 13:19 Dziki Zachód?
|
|
|
Tytuł: Gold of El Paso
Gatunek: Akcja/Przygodowa
Autor: Kudlik
Opis:
Jako ,że kwarantanna pokarze wam co udało mi się zrobić przez ten tydzień (TGF). Wzięło mnie na dziki zachód, kowboje, strzelaniny, pojedynki, rabunki Dokładnie nie wiem co tam umieszczę ale codziennie coś robię Chce wiedzieć co myślicie, czy jest klimat? Czy ktoś chciałby zagrać?? czego brakuje, jak to widzicie?
TUTAJ MOŻNA ZOBACZYĆ JAK TO WYGLĄDA |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40080 Prestiż
|
Wysłany: 27-03-2020, 19:34
|
|
|
Klimacik jest mocny, z oprawy audio szczególnie. Skąd grafiki? NPCe już chodzą z sensem czy po sznurku? Kiedy premiera? Jakiś fabularny twist wymyśl, żeby choć częściowo uniknąć powiązań z RDR w recenzjach. |
|
 |
kudlik
Kapral

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
0 Prestiż
|
Wysłany: 28-03-2020, 12:44
|
|
|
Grafiki z jakichś darmowych stron, naszukałam się trochę, dużo sama robiłam, podłoże wyciełam z gunslingera
NPC chodzą jakimś tam swoim AI ale muszę dopracować, chcę żeby na noc chodzili do domów, barów ( Cykl dobowy, zachody słońca, rozkminiłam jak to zrobić z rzutu od góry . Do tych wszystkich domów można już wchodzić ale są puste w środku |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
309 Prestiż
|
Wysłany: 29-03-2020, 09:38
|
|
|
Ja myślałem, że to koleś chodzi bokiem, a tu się okazało, że on siedzi na koniu xD |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
kudlik
Kapral

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
0 Prestiż
|
Wysłany: 29-03-2020, 12:18
|
|
|
Temporal napisał/a: | Ja myślałem, że to koleś chodzi bokiem, a tu się okazało, że on siedzi na koniu xD |
Chyba muszę to lepiej nagrać xd
[ Dodano: 02-04-2020, 12:57 ]
wincyj |
|
|
|
 |
|