Krejzi Muwi Remake [Short film] |
Autor |
Wiadomość |
kurak
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 12-01-2022, 19:23 Krejzi Muwi Remake [Short film]
|
|
|
Cześć!
Może ktoś z Was mnie tutaj kojarzy, dawno dawno temu zrobiłem taką grę jak Dizzy YolkFolk Adventures Ale nieliczni z tego forum widzieli też mój wypasiony filmik zrobiony w 2003 roku pt "Krejzi Muwi" - są tu tacy?
Tak czy inaczej, po 18-stu latach zrobiłem jego remake i zapraszam do obejrzenia, jeśli ktoś nie zna oryginału to zapraszam do obejrzenia obu - fajnie będzie sobie porównać.
Remake w założeniu miał jak najwierniej odwzorować oryginał: te same miejsca, te same osoby, w miarę możliwości te same przedmioty. Identycznie odwzorowane sceny.
Kto pamięta/zna oryginał? Są tu jeszcze tacy?
Link do remake'u:
KREJZI MUWI FAKIN RIMEJK
Link do oryginału z 2003 roku:
KREJZI MUWI
Dajcie znać jak Wam się podoba, tu lub na YT
Pozdro!! |
|
|
|
 |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2022, 00:32
|
|
|
Pamiętam ten film, mialem go zapisanego w ulubionych na starym koncie na YT. Postaram sie zobaczyc nowa wersje jak bede mial normalny internet, na statku nie ma tak łatwo.
Pozdro Kurak : ) |
_________________ http://romanx.webd.pl/kli...tle=Mateusz9206 Mój profil na Klikipedii.
 |
|
|
|
 |
kurak
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 24-11-2022, 13:16
|
|
|
Cześć Mateusz!
Dopiero teraz ponownie zajrzałem na forum. Bardzo mnie cieszy, ze pamiętasz Krejzi Muwi. To były czasy.
Trzymaj się tam na tym statku. Wielkie pozdro!!! |
|
|
|
 |
duur
Starszy sierżant

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2023, 11:34
|
|
|
Wydaje mi się, że oglądałem w zamierzchłych czasach pierwszy film. Nowy dość wiernie "kopiuje" ale, nie ma już tej starej duszy... może jakieś postarzanie efektami, bo zbyt dobra jakość wizualna nowego filmu. Fajnie, że miejscówka bez zmian, czas chyba na tej działce się zatrzymał.
Dobrze sobie tak zestawić obie epoki wizualnie, fajna sprawa! |
|
|
|
 |
|