|
|
[Strzelanka] Stan Specjalny |
Autor |
Wiadomość |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8519 Prestiż
|
Wysłany: 12-01-2023, 23:15
|
|
|
Planuję ograć tą grę, ale musi jeszcze chwilę poczekać, bo teraz coś innego robię.
[ Dodano: 28-07-2023, 23:36 ]
Pograłem chwilę. Efekt latarki w menu bardziej podobał mi się wcześniej, teraz to ktoś siedzi w studni i kręci latarką kółka dookoła, trochę dziwne Ale fajnie, że jest.
W treningu znalazłem literówkę - "może wartałoby go użyć?".
Natomiast O.P.W. jest chyba zepsuty, przynajmniej w treningu. Miałem podejść do panelu przy bramie, otworzyć O.P.W wciskając Tab i wybrać "hakowanie". Podchodzę, naciskam Tab - rzeczywiście opcja Hakowanie zmienia kolor z czerwonego na biały - ale nijak nie mogę jej wybrać. Klikam na to myszką, wciskam różne przyciski - nic, zero reakcji. Nie wiem czy robię coś źle, czy coś jest zepsute?
EDIT
Dobra, załapalem, że trzeba zjechać strzałkami w dół i wtedy można wybrać odpowiednią opcję.
Wszedłem do właściwej gry, odpaliłem pierwszą misję... Jezus Maria, jaki hardcore. Pierdyliard wrogów, ginę co parę sekund i niewiele mogę zrobić. Próbuję robić uniki, ale jest ich za dużo. Zginąłem z 15 razy i dałem sobie na razie spokój - może jeszcze do tego wrócę. Może przypadkiem wybrałem trudniejszą misję, ale wybrałem pierwszą od lewej - jeśli te z prawej strony są łatwiejsze, to trochę dziwnie zostały ułożone. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
Nessa
Kapral

Główny edytor: 
555 Prestiż
|
Wysłany: 28-07-2023, 23:45
|
|
|
Spróbuję przerobić jakoś to menu, pobawię się znów efektami, może coś fajnego z tego wyjdzie. Oczywiście też nie będę z nimi przesadzał, aby było czytelnie. Natomiast w kwestii O.P.W. czy próbowałeś może kliknąć spację? Oczywiście wiem, że zapomniałem o tym wspomnieć podczas treningu. Teraz jak mi to uświadomiłeś, zabrałem się za korektę tego. Tak czy inaczej, klikając spację potwierdzasz wybraną opcję, natomiast klikając R cofasz. Jeżeli to nie zadziała, to będę szukał przyczyny gdzie indziej.
W każdym razie ta wersja gry jeszcze przez długi czas będzie oficjalna. Tzn. nie będę teraz udostępniał nowych linków z naprawioną grą. Powodem tego jest to, że od pewnego czasu zabrałem się za dość dużą aktualizację wprowadzającą szereg nowości i to właśnie tam teraz naprawiam wszystko, co ktoś mi zgłosi. Jak ją skończę, to oczywiście poinformuję. No i dziękuję za zgłaszanie błędów.
EDIT: W porządku, spróbuję się jeszcze pobawić balansem. Pamiętasz może, którą konkretnie misję przyjąłeś? Pierwsza z lewej to wynaturzeni najpewniej, jednak jaka była skala wyzwania? Jeżeli nie spojrzałeś lub zapomniałeś, to postaram się na "ślepo" to balansować. |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8519 Prestiż
|
Wysłany: 28-07-2023, 23:59
|
|
|
To była misja pierwsza z lewej, z żółtą ikoną. Zebrałem uzbrojenie, wszedłem po prawej do budynku, wszedłem do pokoju na górze i wylało się na mnie dosłownie morze wrogów. Kilka rodzajów - jedni tacy czarni "krzyczący", z których wylatywały fale dźwięku, drudzy biegnący na mnie i wybuchający i trzeci z piłami tarczowymi na rękach. Zabiłem ich sporo, ale ciągle wychodzili kolejni, niezbyt mogłem unikać ich ciosów, ginąłem non stop, więc odpuściłem. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
Nessa
Kapral

Główny edytor: 
555 Prestiż
|
Wysłany: 29-07-2023, 00:13
|
|
|
Rozumiem. Zobaczę, co da się z tym zrobić. Jeżeli będzie trzeba, to drastycznie zmniejszę maksymalną ilość pojawiających się wrogów na mapie. Tak czy inaczej, dzięki za informacje. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|