[Logiczna] pyramind |
Autor |
Wiadomość |
Wackyjackie
Bohater Starszy Chorąży Sztabowy Randomu

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2023, 08:16 [Logiczna] pyramind
|
|
|
Tytuł: pyramind
Plaftforma: Android
Gatunek: Logiczna
Język: Java / Kotlin / LIBGDX
Autor: Wackyjackie
Opis:
Uwaga, marketingowy bełkot ;). W razie możliwości proszę o ocenę gry w sklepie Play.
🔺 Rozpocznij Niesamowitą Podróż z Pyramind! 🔺
Pyramind to gra która łączy w sobie wciągające wyzwania sudoku z ciekawym twistem. Przygotuj się, by wystawić swoje umysłowe zdolności na próbę!
🔷 Przemyśl Każdy Ruch: Podobnie jak prawdziwy architekt, Twoim zadaniem jest strategiczne umieszczanie piramid o różnych wysokościach na planszy. Ale uwaga – piramidy muszą być widoczne dla wszystkich obserwatorów! Każdy twój ruch kształtuje widok na horyzont, więc myśl z wyprzedzeniem i planuj starannie.
🔶 Wytrenuj Swój Umysł: Przygotuj się na fascynujące wyzwania, które przetestują twoją logikę. Przejdź niespełna 500 poziomów i weź udział w codziennych rywalizacjach!
🔷 Minimalistyczna Grafika: Skupienie się na rozgrywce pozwoli Ci całkowicie zanurzyć się w strategicznych wyzwaniach, które czekają przed Tobą.
🔶 Graj Gdzie Chcesz, Kiedy Chcesz: Czy to krótka przerwa, czy relaks w domu – Pyramind to idealny towarzysz. Dzięki przyjaznemu interfejsowi i intuicyjnym sterowaniu, możesz grać kiedy i gdzie tylko zechcesz.
Pobierz teraz i sprawdź, czy staniesz się mistrzem Pyramind!
Zrzuty ekranu:
Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Download:
Pobierz w sklepie Play |
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 09-09-2023, 08:06
|
|
|
Spróbuję pograć w przyszłym tygodniu. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 15-10-2023, 11:43
|
|
|
Fajne tylko, to przełączanie automatyczne między wpisywaniem, a notatka trochę denerwuje.
@Edit:
Jak wracam do gry nie zaczyna się od miejsca gdzie skończyłem, a od nowa i znów mam tutorial. |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
Wackyjackie
Bohater Starszy Chorąży Sztabowy Randomu

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 01-12-2023, 01:09
|
|
|
Cootje napisał/a: | Fajne tylko, to przełączanie automatyczne między wpisywaniem, a notatka trochę denerwuje.
@Edit:
Jak wracam do gry nie zaczyna się od miejsca gdzie skończyłem, a od nowa i znów mam tutorial. |
Drugie poprawione, pierwsze usprawnione tj. nie chowam menu, ale przełączania automatycznego już nie zmieniałem ku minimalizowi :D.
Ogólnie cały czas coś tam rozwijam i poprawiam, na dniach będzie dostępna wersja płatna, bez reklam. |
|
 |
|