NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Minty
04-05-2006, 20:09
[RPG] Tajemnica 2 - trailer
Autor Wiadomość
Temporal 
Podporucznik
CP user

Główny edytor: GameMaker Studio 2

383 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 17:54   [RPG] Tajemnica 2 - trailer

Tytuł: Tajemnica 2: Historia drugiego miecza

Gatunek: RPG

Autor: Temporal
Grafika: Tempora
Dźwięk: Net
Muzyka: LoK music

Opis:
Beznadziejna gra RPG.

Download:
Download

Uwagi:
Nic specjalnego. /TRAILER/

/Poprawione i przeniesione; RomanX/
/Ciekawa kampania reklamowa. BTW jakie programu??; RomanX/
Heh to tylko szablon by Bedziu

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
Ostatnio zmieniony przez Minty 04-05-2006, 21:11, w całości zmieniany 3 razy  

Tasmpol 
Bohater
young god

Główny edytor: MMF2

24606 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 18:02   

To jest jakiś żart? Już, T2? No, nareszcie :) Tylko dlaczego zajmuje tylko 2mb?

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: nie

51612 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 18:03   

Chyba się trochę pomyliłeś :D
Poprawny link:
http://www.kalisz.mm.pl/~temporal/download/taj.rar
"To nie będzie Aquanoid" - xD

Choć właściwie, to nie ma gry :D
Ostatnio zmieniony przez Minty 04-05-2006, 20:05, w całości zmieniany 1 raz  

Kaytek 
Chorąży

6902 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 19:22   

Wiedziałem, że Temporal tylko dużo gada i nie wyda gry. Mogłeś napisać, że dajesz trailer. Trailer marnej gry zresztą. ;)

Temporal 
Podporucznik
CP user

383 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 19:38   

Dzięki Kaytek właśnie liczyłem na takich klikowców jak Ty.

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.

Kaytek 
Chorąży

6902 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 19:43   

Sądzisz, że wydasz grę i mnie olśnisz? ;)

McO 
Bohater
WujasheQ

Główny edytor: TGF
Drugi edytor: MMF2 Dev

15161 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 20:17   

Temporal, nie rozumiem w ogóle Twojej postawy. Chcesz przyciągnąć swoją bezczelnością graczy? Wątpie, że to zadziała...

PS. Nie wiem dlaczego text 'To nie będzie Aquanoid' w trailerze zrobiłeś takim mało widocznym kolorem... :???:

PS2. Mi też możesz podziękować - napewno nie zagram w Tajemnicę 2 :roll: po tak zachęcającym trailerze...

Temporal 
Podporucznik
CP user

383 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 21:07   

Widać że filmik zrobił swoje :]. Kaytek w jednym masz rację grę wydam tylko z tą różnicą że nie zamierzam olśnić klikowców. Jak będe chciał olśniewać klikowców to zrobię pinballa czy coś takiego bym mógł nawet przy swoim beznadziejnym talencie graficznym zaspokoić was graficznie a także nawet silnikowo. A co do Aquanoida to jakoś tak wypadło na taki kolor. Mam nadzieję że wszyscy się doczytali i wiedzą że nie robię aquanoida.

Soundcloud

msg napisał/a:

Fred 
Bohater

3404 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 21:23   

Heh, coś mi się wydaje że niewiele ma to wspólnego z trailerem zapowiadającym gre :)

Tasmpol 
Bohater
young god

Główny edytor: MMF2

24606 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 21:24   

Czyżby wpieniło Cię to, ze prosta minigierka, których nienawidzisz, odniosła międzynarodowy sukces? Bo ja tego nie kapiszcze...
A w T2 i tak zagram :P Nikt tutaj nie mówił, że T2 to będzie kał, wszyscy na to czekają. A na CP mówiłeś, ze na NB wszyscy wolą jakieś minigierki.

Temporal 
Podporucznik
CP user

383 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 21:39   

To małe sprostowanko: nie chodzi mi o to że mini gra odniosła sukces (przynajmniej nie o Aquanoida) tylko o coś innego co każdy mądrzejszy człowiek powinien rozszyfrować. Co do T2 to nawet się nie cieszę że klikowcy na to czekają (ach lubią znęcać się nad ludźmi :( ). Cóz wsumie z tym Aquanoidem to przesadziłem bo mogłem posłużyć się innym lepszym przykładem ale myślałem że ktoś się znajdzie co umie interpretować teksty. Heh widocznie mój przekaz nie był jasny a klikowcy nie wignią :( .

Soundcloud

msg napisał/a:

Kaytek 
Chorąży

6902 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 21:47   

Tak, tak, wiemy, chcesz narobić szumu i wszyscy mają nawrzucać Twojej gierce jaka to będzie beznadziejna "i Ty i wszystkim pokażesz jaki to jesteś mastah kodu"...

McO 
Bohater
WujasheQ

Drugi edytor: MMF2 Dev

15161 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 21:55   

Temporal napisał/a:
To małe sprostowanko: nie chodzi mi o to że mini gra odniosła sukces (przynajmniej nie o Aquanoida) tylko o coś innego co każdy mądrzejszy człowiek powinien rozszyfrować.

Dobra to ja Ci powiem jak ja to zrozumiałem: uważasz się za wielki niedoceniany talent, któremu nie podoba się wszystko to co odniosło sukces i nie jest jego.

Temporal napisał/a:
Co do T2 to nawet się nie cieszę że klikowcy na to czekają (ach lubią znęcać się nad ludźmi :( ).

A ty przypadkiem nie krytykujesz minigier?... Mi również nie podobają się niektóre typy gierek ale nie obnoszę sie z tym tak jak ty (wole to zachować dla siebie i być obiektywny co do każdej).
Po drugie - gdybyś zrobił dobrą grę to na pewno nikt by się nad tobą nie znęcał. (Może się zmotywujesz Twoja i Tajemnica 3 będzie już hitem ;) )...

Fred 
Bohater

3404 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 22:00   

Kurzowa Kukiełka napisał/a:
Tak, tak, wiemy, chcesz narobić szumu i wszyscy mają nawrzucać Twojej gierce jaka to będzie beznadziejna i Ty i wszystkim pokażesz jaki to jesteś mastah kodu...

Niestety Temporalu, ale chyba musze się zgodzi z Kaytkiem/Kurzową Kukiełką.

Temporal 
Podporucznik
CP user

383 Prestiż
Wysłany: 04-05-2006, 22:04   

I znowu błędna interpretacja. Moim celem nie jest wmówienie że gra jest beznadziejna i zaskoczyć bo ciekawe czym ja was zaskocze Was klikowców? Tu nie chodzi o mnie. Tu chodzi bardziej o was klikowców. Jeśli wy wolacie oceniać obiektywnie to weźcie się za subiektywizm bo jakoś niszczycie twórczośc. Zawsze będe wrogiem PSK i klikowców.

Edit: Ja nie chcę szumu!!! Właśnie działalnośc tego forum jak i ślimaczek prowadzą do upadku wspaniałej twórczości. Ci co zostali pochłonieci przez PSK zostali zgubieni. PSK nie jest nikomu potrzebna!!!

Soundcloud

msg napisał/a:

Odpowiedz do tematu