|
[PRZYGODOWA]ALEX |
| Autor |
Wiadomość |
Wos209
Starszy sierżant Woś Entertainment

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
2946 Prestiż
|
|
|
|
 |
Qdlaty
Starszy sierżant

Główny edytor: 
1998 Prestiż
|
Wysłany: 26-10-2005, 15:20
|
|
|
Że tak to określę: buhahaha hihihihih huhuhu a to się uśmiałem, jak zobaczyłem pierwszego screena a reszta tak samo grafa leży na tak niskim poziomie, że niżej już być nie może... Niech grafik poćwiczy trochę anatomię...i nie mieszajcie stylów!
O inych rzecach się nie wypowiem, bo... bo nie ma o czym... "Musi odnaleźć swojich rodziców" i to koniec... |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 26-10-2005, 15:39
|
|
|
| Widzę na screenach kilka Clipartów. Czy nie lepiej aby grafik wszystko narysował sam? Bo ogólnie jakoś to tak nie za bardzo pasuje do stylu w jakim został narysowany, chociażby bohater gry... |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 26-10-2005, 15:58
|
|
|
Jedna ważna rada: zatrunij grafika. Bez niego nic nie zdziałasz, nikt w to nie bedzie chciał zagrać |
|
|
|
 |
Wos209
Starszy sierżant Woś Entertainment

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2946 Prestiż
|
Wysłany: 26-10-2005, 18:05
|
|
|
Skoro mówicie że grafa brzydka to szukam grafmena-(grafika)
A jak się nie znajdzie to kończę projektem bo skoro ma nikt nie grać....... |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 26-10-2005, 20:37
|
|
|
Trudno ocenić grę z takiego skąpego zasobu danych ale grafika ewidentnie do poprawy. Nawet nie chodzi o samą jakość, bo różnie bywa, ale te kliparty obrzydliwie się komponują z resztą. A bohater wygląda na żula - miało tak być? |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2005, 12:30
|
|
|
Jak zwykle pojechaliście gościowi po grafice. Nielepiej poczekać na grę a potem ocenić. Ja to po grafice nic niewiem o grze. Każda dobra gra zapowiada się tylko grafą a jak zaczynam grać dochodzę do wnisku że oprócz grafy sama gierka jest syfan.
Rób grę nawet jeśli nieznajdziesz grafika. Ja chętnie zagram w tę grę. |
|
|
|
 |
Qdlaty
Starszy sierżant

Główny edytor: 
1998 Prestiż
|
Wysłany: 28-10-2005, 19:16
|
|
|
Znasz mnie napisał/a: | Jak zwykle pojechaliście gościowi po grafice. Nielepiej poczekać na grę a potem ocenić. Ja to po grafice nic niewiem o grze. Każda dobra gra zapowiada się tylko grafą a jak zaczynam grać dochodzę do wnisku że oprócz grafy sama gierka jest syfan.
Rób grę nawet jeśli nieznajdziesz grafika. Ja chętnie zagram w tę grę. |
Skoro daje grę do zapowiedzi, to powinien być gotowy na komentarze:D A co mamy mówić? Dał grę do zapowiedzi, to trzeba/można skomentować... a że o grze praktycznie nic nie napisał... to komentujemy grafikę:] |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 10-11-2005, 17:40
|
|
|
| Tak tak ale jeśli gościu nieumie rysować? Przecież gra pomimo grafy może być dobra prawda? Wiem że zadużo nienapisał o grze więc wszyscy doczepili się grafy ale może trochę wyrozumiałości? Teraz do autora może napisz coś więcej o grze i o postępach. |
|
|
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Główny edytor: 
28588 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2006, 13:06
|
|
|
eee tam może być
lepiej zróbić własną gre i cieszyć się że zrobiło się coś samemu niż prosic o pomoc w grafie |
|
|
|
 |
ninjapl
Starszy szeregowy

100 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2006, 20:45
|
|
|
| Rób grę, nie grafa czyni grę dobrą. Grywalność się liczy i pomysłowość. Chętnie w nią zagram. |
|
|
|
 |
Slawo
Legenda

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
25566 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2006, 21:37
|
|
|
| Ludzieeeeeeeeeeeeeee, ten temat był w październiku a od tego czasu autor wydał już ze 2-3 gry chyba, ale ... inne |
_________________ http://pograjmy.webd.pl - gry z rankingami graczy i turniejami - miejsce również na Twoje gry klikowe
Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www
http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 17-05-2006, 16:50
|
|
|
| AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH!!!!!!!!!! Efekt graficzny tego projektu jest po prostu PORAŻAJĄCY! Po prostu nie przepadam za taką nieestetyką... Przyznam, sam nie jestem najlepszy, ale pewne zasady estetyki jednak by wypadało zachować. Wiesz co? Wejdź na stronę polskiej sceny pixelartowej i poszukaj grafika. Kropka. |
|
|
|
 |
|
|