Przesunięty przez: Minty 04-05-2006, 20:09 |
[RPG] Tajemnica 2 - trailer |
| Autor |
Wiadomość |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 17:54 [RPG] Tajemnica 2 - trailer
|
|
|
Tytuł: Tajemnica 2: Historia drugiego miecza
Gatunek: RPG
Autor: Temporal
Grafika: Tempora
Dźwięk: Net
Muzyka: LoK music
Opis:
Beznadziejna gra RPG.
Download:
Download
Uwagi:
Nic specjalnego. /TRAILER/
/Poprawione i przeniesione; RomanX/
/Ciekawa kampania reklamowa. BTW jakie programu??; RomanX/
Heh to tylko szablon by Bedziu |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
| Ostatnio zmieniony przez Minty 04-05-2006, 21:11, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 18:02
|
|
|
To jest jakiś żart? Już, T2? No, nareszcie Tylko dlaczego zajmuje tylko 2mb? |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 18:03
|
|
|
Chyba się trochę pomyliłeś
Poprawny link:
http://www.kalisz.mm.pl/~temporal/download/taj.rar
"To nie będzie Aquanoid" - xD
Choć właściwie, to nie ma gry |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 04-05-2006, 20:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:22
|
|
|
Wiedziałem, że Temporal tylko dużo gada i nie wyda gry. Mogłeś napisać, że dajesz trailer. Trailer marnej gry zresztą. |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:38
|
|
|
| Dzięki Kaytek właśnie liczyłem na takich klikowców jak Ty. |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:43
|
|
|
Sądzisz, że wydasz grę i mnie olśnisz? |
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:17
|
|
|
Temporal, nie rozumiem w ogóle Twojej postawy. Chcesz przyciągnąć swoją bezczelnością graczy? Wątpie, że to zadziała...
PS. Nie wiem dlaczego text 'To nie będzie Aquanoid' w trailerze zrobiłeś takim mało widocznym kolorem... :???:
PS2. Mi też możesz podziękować - napewno nie zagram w Tajemnicę 2 :roll: po tak zachęcającym trailerze... |
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:07
|
|
|
| Widać że filmik zrobił swoje :]. Kaytek w jednym masz rację grę wydam tylko z tą różnicą że nie zamierzam olśnić klikowców. Jak będe chciał olśniewać klikowców to zrobię pinballa czy coś takiego bym mógł nawet przy swoim beznadziejnym talencie graficznym zaspokoić was graficznie a także nawet silnikowo. A co do Aquanoida to jakoś tak wypadło na taki kolor. Mam nadzieję że wszyscy się doczytali i wiedzą że nie robię aquanoida. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:23
|
|
|
Heh, coś mi się wydaje że niewiele ma to wspólnego z trailerem zapowiadającym gre |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:24
|
|
|
Czyżby wpieniło Cię to, ze prosta minigierka, których nienawidzisz, odniosła międzynarodowy sukces? Bo ja tego nie kapiszcze...
A w T2 i tak zagram Nikt tutaj nie mówił, że T2 to będzie kał, wszyscy na to czekają. A na CP mówiłeś, ze na NB wszyscy wolą jakieś minigierki. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:39
|
|
|
To małe sprostowanko: nie chodzi mi o to że mini gra odniosła sukces (przynajmniej nie o Aquanoida) tylko o coś innego co każdy mądrzejszy człowiek powinien rozszyfrować. Co do T2 to nawet się nie cieszę że klikowcy na to czekają (ach lubią znęcać się nad ludźmi ). Cóz wsumie z tym Aquanoidem to przesadziłem bo mogłem posłużyć się innym lepszym przykładem ale myślałem że ktoś się znajdzie co umie interpretować teksty. Heh widocznie mój przekaz nie był jasny a klikowcy nie wignią . |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:47
|
|
|
| Tak, tak, wiemy, chcesz narobić szumu i wszyscy mają nawrzucać Twojej gierce jaka to będzie beznadziejna "i Ty i wszystkim pokażesz jaki to jesteś mastah kodu"... |
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:55
|
|
|
| Temporal napisał/a: | | To małe sprostowanko: nie chodzi mi o to że mini gra odniosła sukces (przynajmniej nie o Aquanoida) tylko o coś innego co każdy mądrzejszy człowiek powinien rozszyfrować. |
Dobra to ja Ci powiem jak ja to zrozumiałem: uważasz się za wielki niedoceniany talent, któremu nie podoba się wszystko to co odniosło sukces i nie jest jego.
| Temporal napisał/a: | Co do T2 to nawet się nie cieszę że klikowcy na to czekają (ach lubią znęcać się nad ludźmi ). |
A ty przypadkiem nie krytykujesz minigier?... Mi również nie podobają się niektóre typy gierek ale nie obnoszę sie z tym tak jak ty (wole to zachować dla siebie i być obiektywny co do każdej).
Po drugie - gdybyś zrobił dobrą grę to na pewno nikt by się nad tobą nie znęcał. (Może się zmotywujesz Twoja i Tajemnica 3 będzie już hitem )... |
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 22:00
|
|
|
| Kurzowa Kukiełka napisał/a: | | Tak, tak, wiemy, chcesz narobić szumu i wszyscy mają nawrzucać Twojej gierce jaka to będzie beznadziejna i Ty i wszystkim pokażesz jaki to jesteś mastah kodu... |
Niestety Temporalu, ale chyba musze się zgodzi z Kaytkiem/Kurzową Kukiełką. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 04-05-2006, 22:04
|
|
|
I znowu błędna interpretacja. Moim celem nie jest wmówienie że gra jest beznadziejna i zaskoczyć bo ciekawe czym ja was zaskocze Was klikowców? Tu nie chodzi o mnie. Tu chodzi bardziej o was klikowców. Jeśli wy wolacie oceniać obiektywnie to weźcie się za subiektywizm bo jakoś niszczycie twórczośc. Zawsze będe wrogiem PSK i klikowców.
Edit: Ja nie chcę szumu!!! Właśnie działalnośc tego forum jak i ślimaczek prowadzą do upadku wspaniałej twórczości. Ci co zostali pochłonieci przez PSK zostali zgubieni. PSK nie jest nikomu potrzebna!!! |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
|
|