NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Minty
28-12-2006, 22:06
[Strzelanka] Black Death
Autor Wiadomość
jarlfenrir 
Generał brygady

Główny edytor: Fusion 2.5
Drugi edytor: TGF2

37283 Prestiż
Wysłany: 28-12-2006, 05:41   

Fanotherpg napisał/a:
A sam nie możesz zrobić grafiki.. Co do gry silnik nie zachwyca a jak już robiłeś silnik z klawiatury to mogłeś przynajmniej 32 kierunki a nie 8 i przez to gra może nie jest trudna przez przemyślenie twórcy tylko trudna przez nie przemyślenie (rozum grzecznie mówiąc nie rozsądek) twórcy... Jedyne co jest fajne to efekt tworzenia krwi ale i tak jest na niezbyt ciekawym poziomie..

Grafiki sam zrobić nie mogę, bo... bo jak zrobiłem, to się wam nie podoba! To, co widac w tej grze to naprawdę szczyt moich możliwości.
Co do ilości kierunków, to nie wybrażam sobie tej gry w 32. Zanim wybierzesz odpowiedni kierunek, zdążysz już zginąć....

EDIT:
Skorzystałem z gotowej grafy. Może teraz wygląda to ciut lepiej?
I powiedzcie jeszcze nad tym popracować, czy lepiej dać sobie spokój.

msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~

Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP

40082 Prestiż
Wysłany: 28-12-2006, 07:28   

A mnie się coś wydaje, że zaczynamy marudzić, bo takich gier klikowych już mieliśmy na pęczki, a że kilka z nich wyszło naprawdę dobrych, to zaczynamy je przyrównywać do twojej. I mówimy "Łeee to tu było a tu brakuje, nic nowego". Może i tak. Proponuję zrobić grę z gatunku, który w klikach w ogóle się nie pojawił, bądź np. wystąpił tylko "zagranicą". Bo np. na PSK takiego Final Drinka nie widziałem, gra nie jest tak dopracowana jak dzieło RXa czy morty'ego, a jeszcze jakoś nikt nie narzekał ;) .

jarlfenrir 
Generał brygady

37283 Prestiż
Wysłany: 28-12-2006, 18:55   

misieksamgame napisał/a:
A mnie się coś wydaje, że zaczynamy marudzić, bo takich gier klikowych już mieliśmy na pęczki, a że kilka z nich wyszło naprawdę dobrych, to zaczynamy je przyrównywać do twojej. I mówimy Łeee to tu było a tu brakuje, nic nowego. Może i tak. Proponuję zrobić grę z gatunku, który w klikach w ogóle się nie pojawił, bądź np. wystąpił tylko zagranicą. Bo np. na PSK takiego Final Drinka nie widziałem, gra nie jest tak dopracowana jak dzieło RXa czy morty'ego, a jeszcze jakoś nikt nie narzekał ;) .

Jak to nic nowego? A możlwiosć biegania (jak na razie widziałem to tylko w jednej gierce), wykrwawianie się kiedy, licznik zdrowia będzie mniejszy niż połowa, a w nowszej wersji dołożyłem samoczynne leczenie się z lekkich ran, efekt spowolnienia muzyki po śmierci.

Nieważne, najpóźniej jutro gra trafi do działu ukończone i spróbuję zrobić coś z innego gatunku (zgodnie z radą).

msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~

Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP

40082 Prestiż
Wysłany: 28-12-2006, 18:58   

Mówiąc "nic nowego" miałem na myśli ogólny zarys fabuły i pomysłu. Bieganie nie jest czymś nadzwyczajnym, ale fakt- to plus dla gry. A że gostek się wykrwawia nawet nie zauważyłem. Też ciekawy pomysł. Lekkie rany same się leczą? To tak jak w MaxPaynie leczy się krytyczny stan.

jarlfenrir 
Generał brygady

37283 Prestiż
Wysłany: 28-12-2006, 19:01   

misieksamgame napisał/a:
Mówiąc nic nowego miałem na myśli ogólny zarys fabuły i pomysłu. Bieganie nie jest czymś nadzwyczajnym, ale fakt- to plus dla gry. A że gostek się wykrwawia nawet nie zauważyłem. Też ciekawy pomysł. Lekkie rany same się leczą? To tak jak w MaxPaynie leczy się krytyczny stan.

Zarys fabuły i pomysłu? To jest gra z gatunku "bezfabułowców". A pomysł... no, tego mi ostatnio baaardzo brakuje....
Ale jak mówię, zrobię ostatnie udoskonalenie (będzie niespodzianką) i zamieszczam grę w dziale ukończone.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi