|
|
|
|
[First Person Shooter] Cops&Crims |
| Autor |
Wiadomość |
ChickenGames
Plutonowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
2469 Prestiż
|
Wysłany: 13-03-2016, 12:16
|
|
|
| jarlfenrir napisał/a: | | To może lepiej by było dokończyć grę tak, jak jest teraz, a w 3D zrobić dwójkę? Pytanie, czy przeniesienie na 3D wymaga od Ciebie przerobienia całej logiki gry od nowa, czy może zrobisz to bez usuwania tego, co masz. |
To jak chcecie mogę dać download wersji 2d ale bez skrzynek. |
|
 |
DFSTR
Dezerter

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
308 Prestiż
|
Wysłany: 13-03-2016, 12:25
|
|
|
| ChickenGames napisał/a: | | To jak chcecie mogę dać download wersji 2d ale bez skrzynek. | Mówisz że gra wyjdzie 4 marca, i jeszcze zmieniasz wszystkie plany i przedłużasz? Daj może tą wersję skoro tak nalegasz. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 13-03-2016, 12:33
|
|
|
| ChickenGames napisał/a: | | To jak chcecie mogę dać download wersji 2d ale bez skrzynek. |
Mam dziwne uczucie braku zainteresowania tym, co zrobisz. I mam wrażenie, że ty powinieneś mieć małe zainteresowanie tym, czego my "żądamy". Miała być premiera początkiem marca wersji 2D - nie ma. Jakbyś gry nie zapowiadał - nie byłoby problemu, ale dałeś każdemu po ciasteczku a teraz je zabierasz. Wpadłeś w pułapkę działu Plany/Zapowiedzi na własne życzenie . Z drugiej strony nie zapłaciliśmy ci na kickstarterze czy w preorderach, więc nie jesteś nam nic winien. W tej chwili możesz tylko pogorszyć sprawę wydając na chybcika niedopracowaną wersję 2D, zmywając z siebie resztki honoru dobrego game deva . Bo nie będziesz ani punktualny ani nie wydasz dobrej gry. Nie chcę wywoływać żadnej presji, ale podobne wrażenie zrobisz wydając kiepską wersję 3D, więc lepiej, żeby ta była bardzo dobra .
Czekamy na GRĘ, nieważne w jakim stylu i za bardzo kiedy, ważne, żeby pojawiały się informacje bez bulszitu i żeby końcowy produkt był dobry. A bezowocną dyskusję na temat tego czemu nie 4 marca 2016 a 2017, a może jesień, a może lipiec - radzę zostawić na discord. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|