|
|
|
|
[Wyniki Bitwy GM NB] 1 |
| Autor |
Wiadomość |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2006, 18:38 [Wyniki Bitwy GM NB] 1
|
|
|
Oto oficjalne "wyniki" Pierwszej Bitwy GM NukeBoards!
1. miejsce: copperdragon (Click City Wars)
Poniżej minirecenzje prac i ich oceny (skala 0-10):
Click City Wars (copperdragon):
Całkiem ładna gierka, mimo ograniczonej grafiki. Bardzo prosta pod każdym względem. AI ogranicza się do ruchu odbijanego... chociaż gra się miło. Kilka różnych postaci sprawia, że nie jest doszczętnie monotonna
Gatunek: strzelanka
OCENA: 6/10
*Błędy krytyczne gier:
Click City Wars (copperdragon) - scenki się nie kończą.
Nagrody specjalnej nie ma, bo za mało prac... lenie
Głosowania też nie ma... przyczyny znacie. |
|
|
|
 |
Jaklub
Plutonowy

4571 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2006, 19:35
|
|
|
Ikonka tematu
To, że przyszła 1 praca, nie oznacza, że masz wpadać w ... :-P Przyjdą 3 kiepskie prace, to , a jak jedna średnia, to . Ciesz się, że nie doszło do 4 dyskwalifikacji, jak na CB. A CCW jest dobre. Powinieneś zrezygnować z tych ikonek przy tematach o bitwach, bo one robią się śmieszne.
Leńmi to my nie jesteśmy, opanuj się. :-P |
|
|
|
 |
Dante R.
Sierżant

Główny edytor: 
659 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2006, 20:41
|
|
|
| RX, tej gry copperdragona nie da się otworzyć bo plik jest uszkodzony. |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2006, 21:47
|
|
|
RX: Do błędów krytycznych powinno dojść jeszcze to, że nie da się otworzyć autorów... Zresztą jedno wynika z drugiego: przygotowywałem się do robienia drugiej cut-scenki, ale jej nie skończyłem, więc (jak mi się wydawało) ją usunąłem. Co się okazało? Zamiast cut-scenki wcięło mi poziom z autorami i źródłami. :badgrin:
Mnie też liczba prac nie zadowala... jedna praca, na dodatek strasznie zabugowana... no wiecie? Wygranie waklowerem nie daje zbytniej satysfakcji. :doubt:
RoX: nie wiem, o co chodzi. U mnie wszystko działa prawidłowo.
Odnośnie AI: no cóż, akurat nie miałem zbytniego zamiaru silić się co do AI (chociaż drugi boss jest tak yntelygentny, że chodzi za postacią ), tylko na zasadzie: "kupą, mości panowie, byle grało się przyjemnie". I chyba to mi się udało.
BTW: Co to była za nagroda specjalna? Chciałbym wiedzieć, co straciłem.
Aha, a gra będzie, rzecz jasna, rozwijana (już taki jestem; najpierw do batalii jestem bardzo pozytywnie nastawiony, potem liczba pomysłów gwałtownie wzrasta i ostatecznie na batalię trafia wersja nieukończona, bo miałem zamiar, już z większą ilością czasu, zająć się innymi detalami ). |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 03-11-2006, 17:26
|
|
|
Jaklub:
| Cytat: | | Startuję! Więc, uwaga testerzy SB3, data się przedłuży poraz kolejny... Limit jest ogromny, więc się zmieszczę. |
I wcale nie sugeruję, że rzucasz słowa na wiatr I kto ma się opanowywać? Napisałam tylko słowo |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 03-11-2006, 18:36
|
|
|
Hehe, oryginalna bitwa . I właściwie na ten temat nie mam nico do powiedzenia oprócz: LOL! Oby coś takiego się nie powtórzyło. GM-owcy! Do roboty! Chcieliście wspieranie przez PSK i batalię? No to do pracy twórczej
Edit: No, w sumie to i userzy NB zaakceptowali to w ankiecie, ale to nie usprawiedliwia wyników takiej bitwy. |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 03-11-2006, 19:06
|
|
|
| Don_Sotto napisał/a: | | GM-owcy! Do roboty! |
To popieram. Tak się składa, że wygranie chociaż z jedną osobą daje jakąś satysfakcję, a zwycięstwo walkowerem powoduje, że czuję się zdeczko... no... niezręcznie. Jak nie macie całej gry, to wyślijcie chociaż jej niedopracowaną część (jak ja to zrobiłem ). Oby coś takiego więcej się nie PoWtórzyło...
(poza tym przez was nie mam nagrody specjalnej, ale to szczegół drugorzędny )
Ps. Ale i tak to pewnie wina Onych (znaczy się, tych Tamtych z Lostów). |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|