Przesunięty przez: Minty 12-02-2012, 16:58 |
Tapetka Nightwish |
Autor |
Wiadomość |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37281 Prestiż
|
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

Główny edytor: 
0 Prestiż
|
Wysłany: 28-05-2007, 18:23
|
|
|
Uwielbiam nightwisha... ale tapetka za dźka - nie ma miejsca na ikonki. |
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 28-05-2007, 20:45
|
|
|
O, widzę że najtłisz już się całkiem spedalił . Szkoda, bo kiedyś była to niezła kapelka (tak do Wishmastera mniej więcej). Za nic nie sięgnę po nową płytę... Nowa wokalistka to kopia Tarji (chyba tak to się pisało) i nie zapowiada niczego dobrego.
A tapetka nawet fajna. Fajnie zrobiona, bo treść średnia . |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

Główny edytor: 
0 Prestiż
|
Wysłany: 29-05-2007, 00:10
|
|
|
pepe9donkey napisał/a: | , widzę że najtłisz już się całkiem spedalił |
Ale piosenek typu 'kinslayer' czy 'i wish i had an angel' się nie zapomina |
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37281 Prestiż
|
Wysłany: 29-05-2007, 00:35
|
|
|
pepe9donkey napisał/a: | O, widzę że najtłisz już się całkiem spedalił . Szkoda, bo kiedyś była to niezła kapelka (tak do Wishmastera mniej więcej). Za nic nie sięgnę po nową płytę... Nowa wokalistka to kopia Tarji (chyba tak to się pisało) i nie zapowiada niczego dobrego.
A tapetka nawet fajna. Fajnie zrobiona, bo treść średnia . |
Spedalił? Czemu niby? A wokalistka czemu jako kopia Tarji? Pod jakim względem? Bo wg. mnie jest zupełnie inna. Piosenka z ostatnigo singla podchodzi bardziej pod gothic niż te nagrane z Tarją, a to chyba dobrze wróży... |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 29-05-2007, 14:50
|
|
|
No właśnie nie wiem czemu się spedalił . Kiedyś byłem fanem najtłisza, kupowałem każdą płytę ale zatrzymałem się na Century Child, bo komercha zaczęła po prostu bić po uszach. Gdzie się podziała ta skromna kapelka która grała muzykę, którą od biedy można było nazwać "metalem"? Teraz to tylko pozerzy grający pop...
...szkoda. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37281 Prestiż
|
Wysłany: 29-05-2007, 17:42
|
|
|
pepe9donkey napisał/a: | No właśnie nie wiem czemu się spedalił . Kiedyś byłem fanem najtłisza, kupowałem każdą płytę ale zatrzymałem się na Century Child, bo komercha zaczęła po prostu bić po uszach. Gdzie się podziała ta skromna kapelka która grała muzykę, którą od biedy można było nazwać metalem? Teraz to tylko pozerzy grający pop...
...szkoda. |
po prostu nie rozumiem określenia "się spedalił". Kiedy ja zacząłęm słuchać Nightwisha, to właściwie wszystkie albumy z Tarją, jakie wydali, były już wydane. Mają lepsze i gorsze kawałki, ale nie jestem w stanie określić, które kiedy wydali.
Ale musisz przyznać, że jeśli ktos zaczyna przygodę z metalem, to Nightwish jest dobry na początek. |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 29-05-2007, 19:18
|
|
|
Fenrir napisał/a: | Ale musisz przyznać, że jeśli ktos zaczyna przygodę z metalem, to Nightwish jest dobry na początek. |
Ale pierwsze płyty - te ambitne . |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37281 Prestiż
|
Wysłany: 30-05-2007, 14:31
|
|
|
pepe9donkey napisał/a: | Fenrir napisał/a: | Ale musisz przyznać, że jeśli ktos zaczyna przygodę z metalem, to Nightwish jest dobry na początek. |
Ale pierwsze płyty - te ambitne . |
Teraz jeszcze tylko poczkeac na pierwszy album z nową woaklistką i ozbaczymy, jak to będzie. |
|
|
|
 |
|