|
Koniec ShoutBoxa! |
| Czy jesteś za zniesieniem ShoutBox'a na forum? |
| Tak |
|
30% |
[ 6 ] |
| Nie |
|
45% |
[ 9 ] |
| Nie mam zdania |
|
25% |
[ 5 ] |
|
| Głosowań: 20 |
| Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Aleks
Moderator Wilczek

Prestiż
|
Wysłany: 11-07-2007, 23:47 Koniec ShoutBoxa!
|
|
|
Wpadłem na pomysł żeby skończyć z tym spamem na SB, który nic nie wnosi do sceny
Mam prośbę żeby admin zlikwidował tymczasowo ShoutBoxa kiedyś na starym, efactory nie było SB
i było dobrze nie chce mi się wymieniać korzyści z takiego posunięcia oraz minusów
Po prostu mam pomysł żeby zamknąć tą wylęgarnie spamu nikomu niepotrzebne dyskusje.
Myślę, że jak na miesiąc testowo zamknie się SB to będzie lepiej dla sceny zapętlonej wokół NB oraz samych klikowców którzy spędzają tam najwięcej czasu. |
_________________ ( Przystan Ocalenie | Centaurus | Skrzydlaty Pies | WWF | Nakarm Psiaka ) |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 00:02
|
|
|
W gruncie rzeczy, po dłuższym zastanowieniu, wypiciu dwóch kaw, stwierdzam...
Że "zamknięcie" SB na próbę, jest dobrym pomysłem. Shoutbox to w większości wylęgarnia spamu, a także kłótni. Userzy być może nauczą się załatwiać sprawy osobiste na PW/GG.
Jestem ZA |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 00:11
|
|
|
Moja odpowiedź brzmi....
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
Zróbcie z tym co chcecie. |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 00:24
|
|
|
| No to spam się przeniesie na forum... Oboczycie |
|
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Prestiż
|
|
|
|
 |
dżamper
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 00:38
|
|
|
SB to wylęgarnia kawałów, po co zamykać Po prostu kto napisze to warn i już :badgrin: |
|
|
|
 |
Vital
Starszy sierżant VTL

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 01:05
|
|
|
| Ja tam lubiem poczytać jak McO pisze jakieś kfjatki^^ Zaznaczyłem że nie mam zdania. |
_________________ człowiek-zając rusza do boju! |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 01:48
|
|
|
| Cytat: | Czy jesteś za zniesieniem ShoutBox'a na forum?
Tak
33%
33% [ 2 ]
Nie
33%
33% [ 2 ]
Nie mam zdania
33%
33% [ 2 ]
|
Tak dalej =D
SB można przecież zamknąć na okres próbny. Jak okaże się naprawdę wyjątkowo zbędny, wyłączy się na amen. |
|
|
|
 |
Winner
Sierżant Atomowy Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 01:49
|
|
|
Zdecydowanie nie! Jestem tylko przelotnie na PSK (najbardziej durny i zadufany w sobie skrót jaki znam ) , ale bardzo by mi brakowało tych głupot wypisywanych przez PoWa i McO . Cubixa możnaby było zamknąć za jego spam, ale... jak komuś to wszystko przeszkadza to nie musi patrzeć na ten 'spam' i nie brać udziału w tej bezsensownej lecz bardzo przyjemnej (dla niektórych) rozmowie. |
_________________ <TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ> |
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 11:07
|
|
|
| "Nie mam zdania". |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 13:29
|
|
|
Oczywiście, że przeciw.
Przecież jakoś ShoutBoxy są na prawie każdym forum i jakoś nikt nie chce ich usuwać. |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 15:58
|
|
|
Mash babo placek. Naprawdę bardzo mi przykro z powodu wyłączenia KrzykPudełka. Ale mandatów przynajmniej nie będę już dostawał. JUPIIIIIIII :!: :!: :!: I Bedziu nie shakuje już forum. Ojej hihi nawet i dobrze, że nie ma szota.
[ Dodano: 12-07-2007, 14:14 ]
Ładnie ładnie... szot jest tylko Romano Prodi mi wyłączył pisanko na nim Jestem kompletnie załamany |
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 16:28
|
|
|
| McO napisał/a: | | No to spam się przeniesie na forum... Oboczycie |
Czy to na dawnym CP była podobna dyskusja, czy mnie pamięć zawodzi? Tam właśnie dodano/zostawiono w spokoju/przywrócono (niepotrzebne skreślić) shoutboxa celem zmniejszenia ilości spamu na forum. Poza tym jak uwazasz shutboxa za wylęgarnię spamu, to go nie czytaj. Ja go nigdy (no, może czasem) czytam. Wiadomości na nim cyba i tak sa usuwane po pewnym czasie. |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 12-07-2007, 19:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 16:35
|
|
|
| Fenrir napisał/a: | | Poza tym jak uwazasz shutboxa za wylęgarnię spamu, to go nie czytaj. |
Jak mogę go nie czytać? Szot to moje życie, dzięki temu mam po co rano wstawać, budzić się, stawać lepszą personą. Ta kawa budzi mnie :!:
[ Dodano: 12-07-2007, 14:38 ]
Ja jestem za tym żeby szota zostawić. Przynajmniej Kuc będzie miał się gdzie wychwalać Bramą Nasieci. |
|
|
 |
Smok
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 12-07-2007, 17:42
|
|
|
| Jestem na: NIE. Raz już przez to przechodziłem, forum na dobre to nie wyszło, ilość postów sie zwiększyła, ale tylko dlatego, że powstał temat ponownego włączenia SB : ) |
|
|
|
 |
|
|