|
[Strzelanka/Horror] |
| Autor |
Wiadomość |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 11:32 [Strzelanka/Horror]
|
|
|
Tytuł: After Dark Site
Gatunek: Strzelanka/Horror
Autor: Lampard
Grafika: Lampard & Bedziu, Michał program: Ms Paint i Photoshop
Dźwięk: Internet
Muzyka: Internet
Opis:
Nie mogę o grze dużo napisać bo bym ją całkiem zdradził. Jest rok 2015 Rosja ukończyła pracę nad bombą masowego rażenia, co wszystko o promieniu 50 Mil ludzie którzy zetkneli się z tym promieniem zostali zamienieni w Zombi !! Pozostali przy życiu
to oddział partyzantów, którzy zabiją wszystkich co im staną na drodze.
Clark Barklay obudzony w jakimś budynku i bronią w rękach, nie mógł zrozumieć co się stało, co on tu robi i kim jest...
Zrzuty ekranu:
www.deadhunter.republika.pl/scren.jpg
Download:
Brak
Uwagi:
Hmmm.... powinna wyjść |
| Ostatnio zmieniony przez Dominika 23-10-2005, 13:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 12:15
|
|
|
No... grafika stoi na dobrym poziomie. Pomysł jest zmutowaną fabuła MR. Knife która była na CF. Jeśli sie postarasz to gra będzie naprawde dobra... może nawet mini hitem |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 13:27
|
|
|
A ta postać nie jest przypadkiem autorstwa Zetcoma? Bo jest strasznie podobna do Dewastatora i postaci z ZC Tournament...
Tak to ok, ale kolejny horror? Ech...
Poza tym co się rzuca w oczy? Ta szyba na screenie... Jest ZSZYWANA?! Bo wyraźnie widzę szwy
Nazwa... After dark site? After to chyba po (zawsze mi się myli Before i After ), więc do dziwnie brzmi, "Po ciemnej stronie"... Heh, dla polaka to normalny tytuł, ale dla anglika to dziwoląg Powinno być "On dark side", bo side to strona, a site to strona w sensie kartki w zeszycie itp. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 13:56
|
|
|
Całkiem fajne. A co do nazwy, to site to również miejsce, zakład. Ale i tak dziwnie brzmi, i w sumie nie wiadomo co znaczy. Co miał znaczyć? Ja go rozumiem jako "Po wyjściu z Mrocznej Strefy" albo właśnie "Po ciemnej stronie" - tyle, że to tłumaczenie dosłowne i nie ma zbyt wiele z poprawnością gramatyczną.
Postaraj się też o dobrą, klimatyczną muzykę, bo to jedna z ważniejszych rzeczy w horrorach.
Spróbuję odszukać w bazie i wrzucić do działu z pomysłami fabułę Mr Knife'a
EDIT: Mam: http://romanx.webd.pl/nb/viewtopic.php?t=27 |
|
|
|
 |
Dark Eye
Szeregowy

0 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 14:04
|
|
|
Zapowiada sie naprawde nieźle Lampard mi mówił, że grafika postaci jest jego, ale dlaczego taka ładna to wam nie powiem Niech on to zrobi Zapowiada sie nawet nieźle. Musze skorzystać z tego screena robiąc drugą część Paticka:P <joke > Mam nadzieje, że ta gra wyjdzie i dasz ją w przyszłości do działu Zapowiedzi 8) Życze powodzenia |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 15:28
|
|
|
Projekt może być nawet fajny. Sam robiłeś postać gł. boahtera, bo nie podoba mi się w nim jedno! Jak na niego patrzę, to przypomina mi mojego Dewa.
Musze chyba tak dla pełnego bezpieczeństwa zmienić sobie i avar na wszytkich forach i button na topliście.
Dobra, nic już nie mówię...
Czekam na kolejne szczegóły odnośnie projektu i powodzenia. |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 15:31
|
|
|
Widać na pierwszy rzut oka, że to przerobiona postać Dewa Nieładnie, nieładnie :badgrin: |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
k@rgul
Sierżant

Główny edytor: 
3999 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 15:33
|
|
|
To przerobiona postać z avataru zetcoma nawet w takiej samej pozycji stoi. Tylko kolory inne i czacha...
PLAGIAT! PLAGIAT! :x |
|
|
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 16:44
|
|
|
Ja wam dam plagiat!! Patrząc na Avatar Zetcoma rysowałem tę postać!! Nic nie kopiowałem kreska po kresce sam rysowałem i dzięki temu nauczyłem się lepiej rysować Zetcom nie gniewaj się ale postać którą narysowałem na początku była kiczasta, więc postanowiłem polukać na twoją. Jeżeli ci to przeszkadza zmienie postać i tyle. |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
3194 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 16:49
|
|
|
| Dobra, nie gniewam się. Skoro miałeś problemy z narysowaniem postaci i patrzyłeś się na mojego bohatera gry rysując swoją, to nie ma sprawy. Ale nie będę już tolerował jak zabaczę, że inni będą robić podobnie... |
|
|
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 16:54
|
|
|
Dzięki Zetcom NIedługo pojawią się nowe screeny dotyczące gry |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 16:57
|
|
|
No ja mam nadzieje bo gra sie nieźle zapowiada |
|
|
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6568 Prestiż
|
Wysłany: 16-10-2005, 17:03
|
|
|
Cały scenariusz już mam pozostaje tylko grafika... ale nie będzie broni do wyboru Chyba że mi przyjdzie jakiś pomysł bo oprócz wstawiania nowego gościa to nie mam pomysłów |
|
|
|
 |
Pentagraf
Plutonowy

6765 Prestiż
|
Wysłany: 19-10-2005, 18:07
|
|
|
| Po co zaraz wstawiać nowego gościa. Narysuj go tak jakby trzymał broń, tyle że do animacji broni już nie dodawaj. Bedą one jako osobne obiekty, odpowiednio ustawiane względem bohatera. Proste. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 21-10-2005, 16:00
|
|
|
No no gra zapowiada się dobrze a jak będzie to się przekonamy po demie (będzie chyba takie??). Grafa nawet fajna a szyba mi się podoba . |
|
|
|
 |
|
|