|
Zobacz posty nieprzeczytane |
| Autor |
Wiadomość |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2006, 21:33 Zobacz posty nieprzeczytane
|
|
|
| Mam dziwne problemy z prawie najważniejszą dla mnie funkcją tego forum a mianowicie Zobacz posty nieprzeczytane. Otóż nawet gdy przeczytam wszystkie posty, to dalej pisze mi że jeszcze jakiś jest do przeczytania (nawet po odświeżeniu strony). Klikam i pisze, że nie znaleziono postów pasujących do podanych kryteriów. Kiedyś miałem dodatkowy 1 post; teraz mam 3 :doubt:. Wywalanie cookies nie pomaga. Mam Firefoxa 1.0.7. U mojego kuzyna, gdy się zalogowałem jest to samo na IE 6.0. Jak temu zaradzić? Czyżby jakiś błąd w PHP by Przemo 1.9? |
|
 |
bmatrix
Starszy sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2006, 21:39
|
|
|
Ja też tak czasami mam. Kliknij w Oznacz wszystkie posty jako przeczytane i będzie ok . |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2006, 21:53
|
|
|
Ok, podziałało. Dzięki.
LOCK.
PS. "Pomagacza" to ci chyba nie dam. Jak myślisz RX, zasłużył se? |
|
 |
Aethera
Bohaterka

Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2006, 22:22
|
|
|
Bo nie można przeczytać postów z for ukrytych ( a są dwa chyba ) i daltego takie cos ;p |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2006, 22:27
|
|
|
| A jakie to fora ukryte? Co to za bezsens? Czemu ktoś coś tu tai? |
|
 |
Aethera
Bohaterka

Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2006, 22:38
|
|
|
Forum dla administratorów i moderatorów ( jeśli połączon no to jedno ichyba połączone, bo po co dwa fora na dwóch funkcjonariuszy? ) oraz folder usuniętych tematów i postów, bo RX mówił że ma ograniczenie bazy i nie można usuwać postów i tematów ;] i tam są kierowane śmieci ;D |
_________________ Aka : Wolf / Crazy / Natie / Fallen Angel / Alicja / Mrs Evil |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2006, 09:15
|
|
|
Jest tylko forum Administracyjne. Folder usuniętych tematów i postów istnieje, bo mam to ograniczenie bazy. Jednakże, co dziwne nadzwyczaj, mogę usuwać posty i tematy ręcznie, przez wywołania MySQL. No i niektóre rzeczy dają się usunąć normalnie Co jakiś czas opróżniam więc tzw. "Otchłań" |
|
|
|
 |
Aethera
Bohaterka

Prestiż
|
Wysłany: 25-01-2006, 11:27
|
|
|
Lol, mamy admina hackera Przynajmniej znasz sie na swojej pracy Ale to dziwne że przez ograniczenie usuwać można nie "od frontu" a tylko od PhpMyAdmin ;] Może to zablokowali (ale jakos nie poradnie ) żeby nie było przeciążeń, ale RX i tak to ominąłeś |
|
|
|
 |
|
|