Tsukuyomi
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
Steam: 
102 Prestiż
|
Wysłany: 03-08-2015, 12:48 [Klikowiec] Tsukuyomi
|
|
|
Ohayo, Greetings i Witajcie
Nieco niecodzienna kolejność, ukazując wpierw swój projekt a dopiero po tym się przedstawiając. Jednak nie jest to raczej dużym problemem. Nazywam się Dawid, mam już 18 lat a w klikach siedzę dobre 5. Zaczynałem wpierw od pomniejszego edytora o wdzięcznej nazwie RPG maker XP, którego wielu na pewno kojarzy. Niespełna rok potem przesiadłem się na MMF (wcześniej nieco poznając starego dobrego TGF). Przyznam się, z opuszczoną głową że zaczynałem od pirackiej wersji - jednak w wkrótce potem dorwałem swoją oryginałkę w bardzo atrakcyjnej cenie na Humble. Obecnie "klikowanie" traktuję jako hobby i relaks poza pracą - pobocznie interesuję się też silnikiem Unity oraz tworzeniem/edytowaniem grafiki w Photoshop.
Uczę się w technikum informatycznym z dużym nastawieniem na serwery, bazy danych oraz strony i aplikacje internetowe - w przyszłości mam zamiar się tym zajmować gdyż uważam to za dobry i przyjemny biznes.
Zainteresowania mam dosyć proste: japonistyka, inscenizacje średniowieczne i te z wojen napoleońskich/secesyjnych , broń czarno-prochowa, historia, literatura, modelarstwo i oczywiście informatyka.
Obecnie prowadzę tylko jeden projekt "Lunaris Mundi", w przyszłości mam jednak zamiar tworzyć inne niezależne gierki pod banderą WhiteFox Softworks - takie małe jednoosobowe studio - jak na razie.
Tak więc słowem zakończenia, pozdrawiam Wszystkich użytkowników! |