|
[Zręcznościowa] BOXEM |
| Autor |
Wiadomość |
masterjayz
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10209 Prestiż
|
Wysłany: 30-07-2014, 16:32 [Zręcznościowa] BOXEM
|
|
|
Tytuł: Boxem
Gatunek: Zręcznościowa, Singleplayer+Multiplayer
Autor: MasterjayZGames
Grafika: MasterjayZ
Dźwięk: Tymczasowo brak
Muzyka: Tymczasowo brak
Opis:
Na razie tworzony jest multiplayer, jest gotowa jedna mapka, w trybie multiplayer mogą uczestniczyć dwie osoby, jest chat (podziękowania dla Ayth, Worm oraz msdos400). Multiplayer robiony w lacewing'u. Poziomy są pełne podstępnych pułapek, na które łatwo wpaść... Dopiero po długiej grze w Boxem'a na singleplayer będziemy koxami na multiplayerze i zaimponujemy kolegom znajomością map! XD Moja pierwsza tego typu gra... Mam nadzieje, że za ostro mnie nie pojedziecie
Zrzuty ekranu:
http://zapodaj.net/d3a286c8fdd1d.png.html
http://zapodaj.net/2b7481b39700b.png.html
Download:
W przyszłości ;D
Uwagi:
Potrzebne Hamachi do trybu multiplayer ;D
Niedługo demko na moim blogu |
_________________ "Polecam!" - Ja, 2016 |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 30-07-2014, 20:46
|
|
|
| masterjayz napisał/a: | | Potrzebne Hamachi do trybu multiplayer ;D |
Niby dlaczego?
Proponuję popracować nad elementami grafiki, dodać cienie, gradienty, urozmaicić tła. Wiem, że to wczesne stadium, ale pojawia się w zapowiedziach, więc powinno reprezentować choć po części zawartość produktu końcowego. |
|
 |
masterjayz
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10209 Prestiż
|
Wysłany: 30-07-2014, 21:12
|
|
|
No jak między kolegami... Albo mieć odblokowane porty i te wszystkie rzeczy Lepiej rzez hamachi jak nie masz routera
[ Dodano: 30-07-2014, 21:15 ]
A w dodatku hamachi jest uniwersalne bo zadziała i u tych co mają pootwierane porty i u tych co mają zamknięte xD |
_________________ "Polecam!" - Ja, 2016 |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 30-07-2014, 21:25
|
|
|
W każdym razie przyznasz, że Hamachi nie jest ani koniecznością ani standardem w tego typu połączeniach.
| masterjayz napisał/a: | | A w dodatku hamachi jest uniwersalne bo zadziała i u tych co mają pootwierane porty i u tych co mają zamknięte xD |
Idąc tym tokiem myślenia kurtka przeciwdeszczowa jest uniwersalna, bo zadziała i w deszczu i w piękną pogodę na plaży.
Idąc tym tokiem myślenia wózek sklepowy jest uniwersalny, bo zadziała i w sklepie i na autostradzie.
Idąc tym tokiem myślenia lód w kostkach jest uniwersalny, bo zadziała i do drinka i do lepienia bałwana. |
|
 |
|
|