|
Masarkra pod Berlinem |
| Autor |
Wiadomość |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
6038 Prestiż
|
Wysłany: 19-01-2016, 23:56 Masarkra pod Berlinem
|
|
|
Tytuł: MASARKRA POD BERLINEM
Gatunek: Strzelanka
Autor: Jonasz Osmenda
Grafika: Jonasz Osmenda
Dźwięk: freesound.org
Muzyka: freesound.org
Opis:
Początek drugiej wojny światowej, możliwe jest alternatywne jej zakończenie. Wcielasz się w grupę Polskich śmiałków którzy będą starać się zakończyć wojnę przed rozprzestrzenieniem się Niemieckich wojsk. Krok po kroku zbliż się do Berlina a w nim do Hitlera. Niszcz jego wojska i maszerujące oddziały zmierzające do Polski.
Zrzuty ekranu:
Download:
Wkrotce Early Access
Uwagi:
EWENTUALNE_UWAGI
Na grafikę narazie nie patrzcie, przed ukonczeniem odpowiedn grafik się tym zajmie |
_________________ www.facebook.com/IndependentGamedeveloper
www.rtypegear.pl
 |
| Ostatnio zmieniony przez delgado88a 20-01-2016, 23:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 20-01-2016, 10:30
|
|
|
| Zrzuty ekranu coś nie działają. |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 21-01-2016, 06:43
|
|
|
Ja widzę, tylko niewiele na nich jest |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
4748 Prestiż
|
Wysłany: 21-01-2016, 13:48
|
|
|
| Grafika w ogóle nie pasuje. Chcesz trochę pikselówy, i trochę takiego "niebitowego"? Jeśli tak, to niestety nie wyszło dobrze |
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 21-01-2016, 15:16
|
|
|
| delgado88a napisał/a: | | z tego co widzę to są, dalej nie działają ? | Nie wiem czego to kwestia, ale na jednym komputerze są, na drugim nie. |
|
|
|
 |
masterjayz
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10209 Prestiż
|
Wysłany: 21-01-2016, 15:39
|
|
|
| u mnie są screeny, może być fajna gra. |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
4748 Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2016, 16:33
|
|
|
Dzięki, ale nie zagram. Skoro ekran tytułowy wygląda jak "wyjęty psu z gardła" to się boje patrzeć co dalej. LINK. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak proporcje itd.?
Moje oczy. Jezu. Bolą. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2016, 16:43
|
|
|
| Malin napisał/a: | | Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak proporcje itd.? |
Na szczęście ty też nie potrafisz ich zmierzyć. (szczególnie widać to w kwestii oznaczenia odstępów liter). Przykro mi, ale nie jesteś tu na tyle wielkim autorytetem, żeby zjechać całokształt za krzywo poustawiany ekran logowania. Mało kto jest, ale ty wyskoczyłeś jak gimbus na prezydenta, że się g*wno zna na polityce.
Gra wydała mi się dość trudna, szczególnie przez amunicję słabo działającą na czołgi (może stosuję jej zły rodzaj? pewnie miałem kupić tą przeciwpancerną). W ogóle z początku sądziłem, że czołgi są po mojej stronie i że mam je osłaniać przed nalotem. Zdaje mi się, że potrzeba tu szlifu pt. zbalansowanie poziomu trudności. Przydałoby się też troszkę posprzątać w menu zakupów, bo jest niezrozumiałe. Nie wiadomo też do końca na co mnie stać w tym menu (może jakieś wyszarzanie opcji zbyt kosztownych?). Nie udało mi się przebić przez drugi poziom, a spodziewam się, że dalej będzie jeszcze trudniej, więc się dość szybko zniechęciłem. |
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2016, 19:26
|
|
|
Również dotarłem do drugiego poziomu i nie wiem jak go ugryźć. Zużyłem całą amunicję, jaką miałem, by zniszczyć 2 czołgi, a trwało to tak długo, że samoloty wykończyły moją bazę...
Co do grafiki to miałbym taką uwagę, że ta ciężarówka, czołgi i piechota prezentują się nieźle, natomiast samoloty są jakieś takie rozmyte, brzydkie i nie pasują do reszty...
Ogólnie oceniając: dla mnie gra wydaje się być niezrozumiała. Nie jest jasne do kogo strzelać, do kogo nie, no i jak, skoro dotychczasowe moje próby nie pozwoliły mi przejść 2go poziomu? |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2016, 21:27
|
|
|
Dzieki za opinie, skoro juz dwie osoby nie bardzo wiedzą jest to dla mnie wystarczająca informacja.
Zatem kilka słów o tym:
-strzelasz do wszystkiego
-jesli brakuje amunicji trzeba dokupic ulepszenie magazynku
-jesli nie mozesz poradzic sobie z czolgami, uzyj torped lub 2,3,4 itp poziomu działka
-wszystko kosztuje wiec zanim przejdziesz do kolejnego poziomu, uzbieraj kase na poprzednim poziomie |
_________________ www.facebook.com/IndependentGamedeveloper
www.rtypegear.pl
 |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 24-01-2016, 22:51
|
|
|
| delgado88a napisał/a: |
-wszystko kosztuje wiec zanim przejdziesz do kolejnego poziomu, uzbieraj kase na poprzednim poziomie |
Próbowałem, ale po 10ciu grach na pierwszym poziomie już po prostu mam dość gry |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|