|
SlimeSiedge |
| Autor |
Wiadomość |
MrMuffin
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
1724 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2016, 17:20 SlimeSiedge
|
|
|
Tytuł: SlimeSiedge
Gatunek: Logiczna
Autor: MrMuffin
Grafika: PaintShip
Dźwięk: MrMuffin
Muzyka: KevinMacleod i paru innych wymienionych w creditsach
Opis:
Slime Siedge jest gra w której budujemy fortyfikację która ma obronić naszego lub nasze stworki przed kulami. W grze są dostępne 3 różne materiały i 3 różne typy kul i każda inaczej reaguje z innym materiałem. Premiera 28 luty 2016
Zrzuty ekranu:
Teaser https://www.youtube.com/watch?v=2qcUMoX1pAA
DevTalking & Gameplay https://www.youtube.com/watch?v=GIBMQLS7BoM
Download:
28 luty 2016
Uwagi:
Gra wyjdzie na PC Windows i Android. |
| Ostatnio zmieniony przez MrMuffin 29-01-2016, 23:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wermi
Major Depressive Disorder

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 53 razy Posty: 1018
15752 Prestiż
|
Wysłany: 26-01-2016, 20:37
|
|
|
| Po co zakładasz temat skoro nie masz nic do pokazania? Jedyne co dałeś to krótki opis i marny teaser w którym nie ma żadnego materiału z faktycznej rozgrywki. |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8594 Prestiż
|
|
|
|
 |
MrMuffin
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
1724 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2016, 18:49
|
|
|
| Ant-Man napisał/a: | | Po co zakładasz temat skoro nie masz nic do pokazania? | Bo to dział zapowiedzi.
[ Dodano: 28-01-2016, 18:53 ]
Niezły traf. Jako całość można to porównać do tej gry, ale będzie to bardziej zróżnicowane. |
_________________ Najprzyjemniejszą rzeczą w tworzeniu gier jest oglądanie jak ktoś w nie gra. - MAFIN
 |
|
|
|
 |
wermi
Major Depressive Disorder

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 53 razy Posty: 1018
15752 Prestiż
|
Wysłany: 28-01-2016, 19:56
|
|
|
| MrMuffin napisał/a: | | Ant-Man napisał/a: | | Po co zakładasz temat skoro nie masz nic do pokazania? |
Bo to dział zapowiedzi. |
Tylko że musisz mieć co zapowiedzieć ; ) Nie wiem co administracja na to, ale ja myślę, że samą zapowiedzią "no, jakaś tam gra wyjdzie niedługo" nie przyciągniesz graczy. Musisz pokazać ludziom coś więcej, chociażby screeny z rozgrywki. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 29-01-2016, 08:23
|
|
|
| Miesiąc to jeszcze można poczekać, zaufać... Choć generalnie temat nadaje się do Planów. |
|
|
|
 |
MrMuffin
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
1724 Prestiż
|
Wysłany: 29-01-2016, 14:25
|
|
|
| Szkarłatna Wiedźma napisał/a: | | Miesiąc to jeszcze można poczekać, zaufać... Choć generalnie temat nadaje się do Planów. | Niedługo pojawią się filmy z rozgrywki, gra jest ukończona. Zaczęły się teraz zamknięte beta testy aby usunąć jak największą liczbę bagów. I na koniec przygotowanie wersji na różne platformy (Android/PC). W tym temacie nowe linki do filmów będą się pojawiać, do czasu premiery gry. |
_________________ Najprzyjemniejszą rzeczą w tworzeniu gier jest oglądanie jak ktoś w nie gra. - MAFIN
 |
|
|
|
 |
|
|