Przesunięty przez: Minty 11-09-2016, 16:25 |
Broken Banners |
| Autor |
Wiadomość |
Cootje
Legenda

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
18047 Prestiż
|
Wysłany: 22-06-2016, 08:22 Broken Banners
|
|
|
Tytuł: Broken Banners
Autorzy: Celi, Cootje, Koobare, Królik,
Użyte programy: Adobe Photoshop, Clickteam Fusion 2.5 Developer, Android exporter, IOS exporter, Paint i wiele edytorów własnej produkcji
Gatunek: RPG
Dostępne na: Android/IOS/PC
Opis:
Nasza historia zaczyna się w płomieniach statku, zapędzonego w zasadzkę podczas nienaturalnej burzy. Obsypany strzałkami, Howling Mare - statek handlowy z południowego portu Carr Calath - rozbija się na litej skale, a ciebie wyrzuca na nieznane wybrzeże.
Byłeś pierwszym oficerem na Howling Mare, ale nawet ty niewiele wiedziałeś o celu jego najnowszej i ostatniej podróży. Zakapturzona grupa dwunastu osób zakradła się w nocy na statek, płacąc hojnie za bezpieczny przejazd do stolicy. Żadnych pytań, mówili, a więc żadne nie zostały postawione... Jednak ładunek jaki ze sobą przynieśli zwracał sporą uwagę i niósł wielkie ryzyko.
Budzisz się posiniaczony w płytkich wodach i szybko zdajesz sobie sprawę, że jesteś żałośnie przygotowany na to co cię wkrótce czeka. Zabójcy ruszyli by zabić wszystkich ocalałych członków załogi, a istoty ciemności zwróciły swoją uwagę w kierunku wraku.
Ucieknij oprawcom aby dołączyć do zdesperowanej grupy niedobitków i zmierz się z wrogami zarówno śmiertelnymi jak i tymi ponadczasowymi poprzez walkę z ludźmi i bestiami, które dawno zostały zapomniane. Howling Mare został wmieszany w centrum spisku przeciwko koronie, który może być rozwikłany tylko dzięki ładunkowi statku. Czy podejmiesz wyzwanie w obronie ziemi, czy może pozwolisz by płomienie historii strawiły wszystko?
Pomóż grze uzyskać Greenlight:
http://steamcommunity.com...s/?id=703664032
Nieoficjalny trailer:
https://www.dropbox.com/s...railer.mov?dl=0
Zrzuty ekranu:
Dostępne na Steam
Download:
Pojawi się po uzyskaniu greenlight |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
| Ostatnio zmieniony przez Cootje 22-06-2016, 11:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
masterjayz
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
10209 Prestiż
|
Wysłany: 22-06-2016, 10:06
|
|
|
Zagłosowane, fajnie, że powstają takie gry w klikach |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8594 Prestiż
|
Wysłany: 23-06-2016, 09:55
|
|
|
| Ciekawa fabuła, piękna grafika i interesujący gameplay, łączący, sądząc po trailerze, 3 gatunki (tekstówka, chodzenie po mapie z widokiem z góry, walka turowa) - zapowiada się super. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 23-06-2016, 10:15
|
|
|
| To ja poczekam na oficjalny trailer. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
18047 Prestiż
|
Wysłany: 23-06-2016, 11:19
|
|
|
Oficjalny jest na Steam sklejony z filmików, które im wysłaliśmy i nieoficjalnego trailera, ale według mnie nasz wydaje się lepszy.
Kamiledi, Jeszcze wiele rzeczy zamierzamy dodać w aktualizacjach i następnych epizodach gry |
|
|
|
 |
matey
Starszy szeregowy

Główny edytor: 
1567 Prestiż
|
Wysłany: 19-07-2016, 12:35
|
|
|
Fabularnie brzmi interesująco zaś poziom graficzny.. nie trzeba komentować ale kreska bardzo przyjemna.
Jedyne na co zwróciłem uwagę na zwiastunie i zrzutach ekranu, to fakt, że cień otaczający nas zabiera (według mnie) za dużo z widoku gracza.
Jak będzie już dostępny na Steam to dajcie znać! |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 11-09-2016, 16:25
|
|
|
Widzę, że jest greenlit Przeniosę do ukończonych, gdy pojawi się faktyczny dostęp do gry. |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
18047 Prestiż
|
Wysłany: 13-12-2016, 11:56
|
|
|
| Producent dosyć długo testował grę oraz zmienił plan co do jej sprzedaży. Pierwsza część historii zostanie umieszczona za darmo, a jej kontynuacja będzie dodatkiem płatnym. Oba produkty mają pojawić się po ukończeniu dodatku gry w styczniu. |
|
|
|
 |
masterjayz
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
10209 Prestiż
|
Wysłany: 13-12-2016, 21:49
|
|
|
| Fajnie przemyślane, bo ludzie będą mogli sprawdzić czy gameplay im odpowiada. |
|
|
|
 |
|
|