NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Minty
02-11-2006, 22:48
[Inna] Żołądź: zjazd NB
Autor Wiadomość
BROO 
Pupogłowy
Wizard x-)

Główny edytor: TGF
Pojedynki: nie

31680 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 02:51   [Inna] Żołądź: zjazd NB

Tytuł: Żołądź: zjazd NB (ZNB)
Gatunek: Mieszanka ;)
Autor: BROO
Muzyka: źródła ogólnodostępne w Internecie
Dźwięk: biblioteki TGF i KNP

Fabuła:
RomanX postanawia zorganizować u-się zjazd klikowców. Żołądź decyduje się nań przyjechać. Co z tego wyniknie? Dowiecie się niebawem.

ZNB będzie mini-grą składającą się z 5 etapów, 2 będą dotyczyć Żołędzia, pozostałe: trzech z was.

Zrzuty ekranu:
http://www.republika.pl/tymczasownik/znb_scr1.gif
http://www.republika.pl/tymczasownik/znb_scr2.gif

Planowana premiera:
2 XI 2006

ricardinho 
Sierżant

Główny edytor: MMF

674 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 03:02   

Nie no zapowiada się hardcorowa giera. Pamiętam twoją grę na batalie "Żołądź robi grę" :-P - Jedna z lepszych klikówek
:-P
Fajnie że już 2 listopada premiera :-P

BROO 
Pupogłowy
Wizard x-)

31680 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 03:15   

Od razu ostudzę sytuację ;) .
Ta gra w założeniu będzie powstawać 5 dni, więc nic nadzwyczajnego nie będzie reprezentować. W takim czasie nie potrafię zrobić wiele.

Slawo 
Legenda

Główny edytor: MMF2

25566 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 03:16   

Ktoś tu lubi jednak rysować i ma, pardom, i trzyma się ten styl kupy :D
Może sam zaczne kreślić cusie :D :P

Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www

http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: MMF2 Dev

51612 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 11:15   

Widzę, że nie tylko ja postanowiłem powrócić do czasów EF...
Powodzenia z grą :) [Tobie i tak nie potrzebne :P ]

Temporal 
Podporucznik
CP user

Główny edytor: GameMaker Studio 2

383 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 17:38   

BROO napisał/a:
Ta gra w założeniu będzie powstawać 5 dni, więc nic nadzwyczajnego nie będzie reprezentować.

LoL nie masz przypadkiem zadużo lat na takie teksty? Teksty w stylu mam dopiero tyle lat lub robiłem w kilka dni przed niczym nie usprawiedliwia. Po co mi to info o 5 dniach? Nie wiem jak inni ale ja tą grę będe oceniał jak każda inną i nie będzie mnie obchodzić w ile dni to robiłeś.

PS. Jak ktoś się wkurzy że napisałem takie rzeczy to niech sobie daruje atak na moją osobę mnie nic nie rusza no może ban no ale w tym przypadku za co?

Za co? Regulamin: I.1.e,h. Trzeba tłumaczyć te 5 dni? Nie ma czasu na dopracowanie szczegółów. Skutki robienia gier na szybcika można zobaczyć w serii Łanhałer Liquid Silka. | RomanX

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
Ostatnio zmieniony przez Minty 01-11-2006, 18:31, w całości zmieniany 2 razy  

jarlfenrir 
Generał brygady

Główny edytor: Fusion 2.5
Drugi edytor: TGF2

37283 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 21:50   

Temporal napisał/a:
BROO napisał/a:
Ta gra w założeniu będzie powstawać 5 dni, więc nic nadzwyczajnego nie będzie reprezentować.

LoL nie masz przypadkiem zadużo lat na takie teksty? Teksty w stylu mam dopiero tyle lat lub robiłem w kilka dni przed niczym nie usprawiedliwia. Po co mi to info o 5 dniach? Nie wiem jak inni ale ja tą grę będe oceniał jak każda inną i nie będzie mnie obchodzić w ile dni to robiłeś.

Ja powiem wiecej. Powinniśmy besztać każdego, kto nie przykłada się do gier, tylko robi je w 5 dni!
Wyjątkiem od tej reguły są np. takie, jak saper, czy arkanoid, bo te naprawdę można nieźle dopracować w 5 dni.

PoW 
Chorąży
Dziękuję, postoję.

Główny edytor: MMF2

24468 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 22:02   

Batalia trwa średnio 15 dni. Nieobecność na forum może trwać powiedzmy tydzień. Dostaje 8 dni. Przez 3 dni można nie mieć czasu (w systemie trymestralnym kończy się właśnie pierwszy trymestr) zostaje 5 dni - no i? Przecież mogłoby zostać ich jeszcze mniej.
Czepiacie się. Informacja o 5 dniach nie powinna być komentowana, bo i po co? Każdy sam sobie wyznacza to co chce robić i kiedy. Tutaj akurat BROO chciał po prostu uniknąć tego nastroju oczekiwania jaki tworzą niektórzy klikowcy, kiedy okazuje się, że B tworzy grę, bo w końcu też jest człowiekiem i nie musi tworzyć samych świetnych produkcji, a odnoszę wrażenie, że wielu ludzi z tego forum myśli, że wszystko co wyjdzie spod jego ręki to cudo. Fajnie, tylko o ilu cudach jeszcze pamiętają?

Whooops, chyba za bardzo się rozpisałem i w ogóle niepotrzebnie. Nie czytać! Nie czytać! x)

jarlfenrir 
Generał brygady

Główny edytor: Fusion 2.5
Drugi edytor: TGF2

37283 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 22:06   

PoW napisał/a:
Batalia trwa średnio 15 dni. Nieobecność na forum może trwać powiedzmy tydzień. Dostaje 8 dni. Przez 3 dni można nie mieć czasu (w systemie trymestralnym kończy się właśnie pierwszy trymestr) zostaje 5 dni - no i? Przecież mogłoby zostać ich jeszcze mniej.
Czepiacie się. Informacja o 5 dniach nie powinna być komentowana, bo i po co? Każdy sam sobie wyznacza to co chce robić i kiedy. Tutaj akurat BROO chciał po prostu uniknąć tego nastroju oczekiwania jaki tworzą niektórzy klikowcy, kiedy okazuje się, że B tworzy grę, bo w końcu też jest człowiekiem i nie musi tworzyć samych świetnych produkcji, a odnoszę wrażenie, że wielu ludzi z tego forum myśli, że wszystko co wyjdzie spod jego ręki to cudo. Fajnie, tylko o ilu cudach jeszcze pamiętają?

Whooops, chyba za bardzo się rozpisałem i w ogóle niepotrzebnie. Nie czytać! Nie czytać! x)

Informacja o tym, by nie czytać winna być umieszczona na poczatku postu...
I co to za system trymestralny? Nie raczej tetramestralny?
No, ale możesz mieć rację, będziemy to komentować, jak już wyjdzie.

BROO 
Pupogłowy
Wizard x-)

31680 Prestiż
Wysłany: 01-11-2006, 23:16   

Informacja, że potrwa 5 dni służy po to, by nikt nie nastrajał się na grę poziomu moich najlepszych produkcji, lecz na bataliówkę. Poza tym, jestem już prawie pewien, że gra wyjdzie 3 XI a nie 2... chyba, że uporam się z pewnym tech. problemem szybciej niż oczekuję.

Nie wiem Temporalu i Fenrirze dlaczego na tę wieść toczycie pianę z ust, ale to już tylko wasza sprawa.

Temporal 
Podporucznik
CP user

Główny edytor: GameMaker Studio 2

383 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 20:53   

Jaką znów pianę? Heh wy wszyscy jesteście tacy nie tykalni i nic wam powiedzieć nie można. Nie lepiej przyznać że to info było nie potrzebne a nie się głupio tłumaczyć? A tak przy okazji to co fenrir napisał wydaje mi się głupie. Róbcie sobie gry w ile minut/dni chceci ale się tym nie chwalcie bo nie wiem czy liczycie na litość czy na co tam.

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.

BartekTGF 
Kapral

204 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 21:21   

Miała być dziś skończona . Czy jest ? Chciałbym w to pograć :oops:
(WSTRZYMANO
RAYY ! (premiera 2006-2007) [| ] 4 % (R.I.P)
Piłeczka EXTREME (premiera 2007) [ ] 0,5 %
Piłeczka 2 [|||||] 100 %
Angielski jest łatwy [|||||] 100 %

BROO 
Pupogłowy
Wizard x-)

31680 Prestiż
Wysłany: 02-11-2006, 21:23   

Czas pokaże, czy zdążę ją dziś w nocy zrobić, jeśli tak, to będzie około północy. Cały czas pracuję :) .

http://romanx.webd.pl/nb/viewtopic.php?p=15908
Ostatnio zmieniony przez Minty 02-11-2006, 22:48, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi