Zamknięty przez: Minty 02-11-2006, 22:48 |
[Inna] Żołądź: zjazd NB |
| Autor |
Wiadomość |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
31680 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 02:51 [Inna] Żołądź: zjazd NB
|
|
|
Tytuł: Żołądź: zjazd NB (ZNB)
Gatunek: Mieszanka
Autor: BROO
Muzyka: źródła ogólnodostępne w Internecie
Dźwięk: biblioteki TGF i KNP
Fabuła:
RomanX postanawia zorganizować u-się zjazd klikowców. Żołądź decyduje się nań przyjechać. Co z tego wyniknie? Dowiecie się niebawem.
ZNB będzie mini-grą składającą się z 5 etapów, 2 będą dotyczyć Żołędzia, pozostałe: trzech z was.
Zrzuty ekranu:
http://www.republika.pl/tymczasownik/znb_scr1.gif
http://www.republika.pl/tymczasownik/znb_scr2.gif
Planowana premiera:
2 XI 2006 |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Główny edytor: 
674 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 03:02
|
|
|
Nie no zapowiada się hardcorowa giera. Pamiętam twoją grę na batalie "Żołądź robi grę" :-P - Jedna z lepszych klikówek
:-P
Fajnie że już 2 listopada premiera :-P |
_________________ http://ligasoldat.xn.pl/
 |
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: 
31680 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 03:15
|
|
|
Od razu ostudzę sytuację .
Ta gra w założeniu będzie powstawać 5 dni, więc nic nadzwyczajnego nie będzie reprezentować. W takim czasie nie potrafię zrobić wiele. |
|
|
|
 |
Slawo
Legenda

Główny edytor: 
25566 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 03:16
|
|
|
Ktoś tu lubi jednak rysować i ma, pardom, i trzyma się ten styl kupy
Może sam zaczne kreślić cusie |
_________________ http://pograjmy.webd.pl - gry z rankingami graczy i turniejami - miejsce również na Twoje gry klikowe
Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www
http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 11:15
|
|
|
Widzę, że nie tylko ja postanowiłem powrócić do czasów EF...
Powodzenia z grą [Tobie i tak nie potrzebne ] |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 17:38
|
|
|
| BROO napisał/a: | | Ta gra w założeniu będzie powstawać 5 dni, więc nic nadzwyczajnego nie będzie reprezentować. |
LoL nie masz przypadkiem zadużo lat na takie teksty? Teksty w stylu mam dopiero tyle lat lub robiłem w kilka dni przed niczym nie usprawiedliwia. Po co mi to info o 5 dniach? Nie wiem jak inni ale ja tą grę będe oceniał jak każda inną i nie będzie mnie obchodzić w ile dni to robiłeś.
PS. Jak ktoś się wkurzy że napisałem takie rzeczy to niech sobie daruje atak na moją osobę mnie nic nie rusza no może ban no ale w tym przypadku za co?
Za co? Regulamin: I.1.e,h. Trzeba tłumaczyć te 5 dni? Nie ma czasu na dopracowanie szczegółów. Skutki robienia gier na szybcika można zobaczyć w serii Łanhałer Liquid Silka. | RomanX |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
| Ostatnio zmieniony przez Minty 01-11-2006, 18:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 21:50
|
|
|
| Temporal napisał/a: | | BROO napisał/a: | | Ta gra w założeniu będzie powstawać 5 dni, więc nic nadzwyczajnego nie będzie reprezentować. |
LoL nie masz przypadkiem zadużo lat na takie teksty? Teksty w stylu mam dopiero tyle lat lub robiłem w kilka dni przed niczym nie usprawiedliwia. Po co mi to info o 5 dniach? Nie wiem jak inni ale ja tą grę będe oceniał jak każda inną i nie będzie mnie obchodzić w ile dni to robiłeś.
|
Ja powiem wiecej. Powinniśmy besztać każdego, kto nie przykłada się do gier, tylko robi je w 5 dni!
Wyjątkiem od tej reguły są np. takie, jak saper, czy arkanoid, bo te naprawdę można nieźle dopracować w 5 dni. |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 22:02
|
|
|
Batalia trwa średnio 15 dni. Nieobecność na forum może trwać powiedzmy tydzień. Dostaje 8 dni. Przez 3 dni można nie mieć czasu (w systemie trymestralnym kończy się właśnie pierwszy trymestr) zostaje 5 dni - no i? Przecież mogłoby zostać ich jeszcze mniej.
Czepiacie się. Informacja o 5 dniach nie powinna być komentowana, bo i po co? Każdy sam sobie wyznacza to co chce robić i kiedy. Tutaj akurat BROO chciał po prostu uniknąć tego nastroju oczekiwania jaki tworzą niektórzy klikowcy, kiedy okazuje się, że B tworzy grę, bo w końcu też jest człowiekiem i nie musi tworzyć samych świetnych produkcji, a odnoszę wrażenie, że wielu ludzi z tego forum myśli, że wszystko co wyjdzie spod jego ręki to cudo. Fajnie, tylko o ilu cudach jeszcze pamiętają?
Whooops, chyba za bardzo się rozpisałem i w ogóle niepotrzebnie. Nie czytać! Nie czytać! x) |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 22:06
|
|
|
| PoW napisał/a: | Batalia trwa średnio 15 dni. Nieobecność na forum może trwać powiedzmy tydzień. Dostaje 8 dni. Przez 3 dni można nie mieć czasu (w systemie trymestralnym kończy się właśnie pierwszy trymestr) zostaje 5 dni - no i? Przecież mogłoby zostać ich jeszcze mniej.
Czepiacie się. Informacja o 5 dniach nie powinna być komentowana, bo i po co? Każdy sam sobie wyznacza to co chce robić i kiedy. Tutaj akurat BROO chciał po prostu uniknąć tego nastroju oczekiwania jaki tworzą niektórzy klikowcy, kiedy okazuje się, że B tworzy grę, bo w końcu też jest człowiekiem i nie musi tworzyć samych świetnych produkcji, a odnoszę wrażenie, że wielu ludzi z tego forum myśli, że wszystko co wyjdzie spod jego ręki to cudo. Fajnie, tylko o ilu cudach jeszcze pamiętają?
Whooops, chyba za bardzo się rozpisałem i w ogóle niepotrzebnie. Nie czytać! Nie czytać! x) |
Informacja o tym, by nie czytać winna być umieszczona na poczatku postu...
I co to za system trymestralny? Nie raczej tetramestralny?
No, ale możesz mieć rację, będziemy to komentować, jak już wyjdzie. |
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: 
31680 Prestiż
|
Wysłany: 01-11-2006, 23:16
|
|
|
Informacja, że potrwa 5 dni służy po to, by nikt nie nastrajał się na grę poziomu moich najlepszych produkcji, lecz na bataliówkę. Poza tym, jestem już prawie pewien, że gra wyjdzie 3 XI a nie 2... chyba, że uporam się z pewnym tech. problemem szybciej niż oczekuję.
Nie wiem Temporalu i Fenrirze dlaczego na tę wieść toczycie pianę z ust, ale to już tylko wasza sprawa. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2006, 20:53
|
|
|
| Jaką znów pianę? Heh wy wszyscy jesteście tacy nie tykalni i nic wam powiedzieć nie można. Nie lepiej przyznać że to info było nie potrzebne a nie się głupio tłumaczyć? A tak przy okazji to co fenrir napisał wydaje mi się głupie. Róbcie sobie gry w ile minut/dni chceci ale się tym nie chwalcie bo nie wiem czy liczycie na litość czy na co tam. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
BartekTGF
Kapral

204 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2006, 21:21
|
|
|
| Miała być dziś skończona . Czy jest ? Chciałbym w to pograć :oops: |
_________________ Shoot the chicken [|||||] 99,8 % (WSTRZYMANO)
Piłeczka [|||||] 100 %
Star wars - Gwiezdne wojny [|----] 15,6 %
(WSTRZYMANO
RAYY ! (premiera 2006-2007) [| ] 4 % (R.I.P)
Piłeczka EXTREME (premiera 2007) [ ] 0,5 %
Piłeczka 2 [|||||] 100 %
Angielski jest łatwy [|||||] 100 %
 |
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: