|
[Bitwa NB] 21 |
| Autor |
Wiadomość |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 10:51
|
|
|
Dziękuję serdecznie za wszystkie głosy.
Może nie mam wrzosowego nicka ale zawsze coś te 2000 PP |
|
|
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Główny edytor: 
28588 Prestiż
|
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 11:01
|
|
|
Bullshit. RX może wszystko, jest tu w końcu administratorem. Jestem pewien, że głos był oddany w następujący sposób:
| Cytat: | 3pkt Copperdragon
2pkt Fadex
1pkt Kurczak |
Gratuluję Copper, mimo zaciekłej walki i niezbyt obiektywnych głosów jest remis (choć nie powinien ). Gratulacje też dla CubiX'a, który stworzył całkiem fajną gierkę i Kurczaka, który w kilka minut przed końcem zdołał się wcisnąć na podium |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 11:29
|
|
|
Fadex, Copperdragon wysłał 3 godziny po czasie, a i tak ma 1. miejsce.
Liczymy na dogrywkę w pojedynkach. Już - zakładać temat (oczywiście Fadex vs. Copperdragon)
Ja odegram się później |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 11:41
|
|
|
Och, sam juz nie wiem. Obecnie mam nieco inne sprawy na głowie, a szczerze powiedziawszy nie chce mi się za bardzo nad tym myśleć. Po prostu powiem tyle: gratuluję wszystkim uczestnikom, i tak fajne gry zrobiliście, już tam wsio jedno, jak doszło do zdobycia odpowiednich miejsc. Przyznaję też, że mi z kolei bardzo spodobała się gra Fadeksa za ciekawą koncepcję i... no po prostu dokończ to, dodaj nowe rodzaje liczboków (np. otrzymujące obrażenia inaczej wyliczane), specjalne zaklęcia czy coś takiego, więcej amuletów też byłoby mile widzianych; a wyjdzie z tego prawdziwy RPG dla nerdów, h4rdk0rów i innych osób tego pokroju.
Fadex vs Copperdragon? To musiałby być albo bardzo szybki pojedynek, bo w weekend wyjeżdżam, albo bardzo odwleczony w czasie. W koncepcję szybkiego pojedynku wpisuje się np. gra, w której łazimy widzianą od góry postacią po labiryncie do celu, różne powerupy, klucze i inne elementy logiczno-zręcznościowe według uznania twórcy. |
|
|
|
 |
Fadex

Główny edytor: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 12:04
|
|
|
Mi też się już nie chce pojedynku dokończę tę grę jak tylko starczy mi sił |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Główny edytor: 
28588 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 12:28
|
|
|
| Może w razie remisu robić sondę 2 dniową z tymi aplikacjami? |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 12:49
|
|
|
| Fadex napisał/a: | Hej... zaraz...
RX zmieniła swój głos? Czy to w ogóle jest dozwolone? Ja rozumiem, że to Twoje forum, jednak jakieś zasady powinny panować... |
Ależ, zmieniłam go jakieś kilka godzin od oddania, czyli przy początku głosowania, a nie potem A że tak dziwnie wyszło... poprzednio też było podobnie.
Co z historią zmian... ona się nie zapisuje przy bardzo małych zmianach. |
|
|
|
 |
Fadex

Główny edytor: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 12:51
|
|
|
| RomanX napisał/a: | | Fadex napisał/a: | Hej... zaraz...
RX zmieniła swój głos? Czy to w ogóle jest dozwolone? Ja rozumiem, że to Twoje forum, jednak jakieś zasady powinny panować... |
Ależ, zmieniłam go jakieś kilka godzin od oddania, a nie potem |
Taa, oczywiście już wszyscy wiemy jak było
@Down: Bo takie było zamierzenie - parodia wszelkiego co związane z RPG
A z głosowaniem - czemu nie? |
wat |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 12:54
|
|
|
| Fadex napisał/a: | Taa, oczywiście już wszyscy wiemy jak było |
Mogę nawet uzasadnić: Twoja gra po prostu za bardzo przypomina pokemony
Jak macie chęci, to pomysł Aleksa jest idealny. Może by nawet rozszerzyć go na przyszłe głosowania i zmienić sam rodzaj tegoż?
@Up: No wiem, ale potem pomyślałam, że zamierzenie zamierzeniem, ale ja nie lubię pokemonów |
|
|
|
 |
Kurczak
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
9364 Prestiż
|
Wysłany: 30-06-2009, 14:27
|
|
|
Gratuluję zwycięzcom i dziękuję za oddane na moją grę głosy. W zasadzie tyle tylko mam do powiedzenia.
Aha, Copper, miłego wyjazdu życzę |
|
 |
Pisarz
Młodszy chorąży Spinacz

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2677 Prestiż
|
Wysłany: 01-07-2009, 08:39
|
|
|
| Zawsze jak dochodzi do bitwy to nie mam pomysłu, albo nie wiem jak się za niego zabrać. Gratuluję Wam tych drugich i pierwszych i trzecich i oczywiście czwartych miejsc. Za jakiś czas looknę co to jest. |
_________________ Czy wiesz że... jedzenie kanapki powoduje zmniejszenie jej objętości? |
|
|
|
 |
|
|