|
|
|
Przesunięty przez: Minty 05-09-2011, 17:30 |
[Strategia] Bez tytułu |
| Autor |
Wiadomość |
adrian09_01
Dezerter Babcia Frania

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
3 Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2011, 11:25 [Strategia] Bez tytułu
|
|
|
Tytuł: Bez tytułu
Gatunek: Realtime Strategy
Autor: Ja
Grafika: Ja
Dźwięk: Brak!
Muzyka: Brak!
Opis:
RTS! Mój RTS toczący się w średniowieczu!
9 misji -
2 typy herosów - Red i Blue -
Oraz 3 typy eskort!
Download:
http://w304.wrzuta.pl/plik/9ZNQOIBVXYl/rts
Uwagi:
Nie wiem ale chyba 9 misja jest niemożliwa.
[ Dodano: 05-09-2011, 11:50 ]
Nie ma plików CNCSXXX.dll! |
|
|
|
 |
rafradek
Starszy sierżant

Główny edytor: 
5090 Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2011, 17:25
|
|
|
| Przestań spamować i zamieść te pliki (choć nie wiem po co są potrzebne). |
_________________ Aktualne projekty:
Ball Attack: 80%
Zawsze dopracowane gry |
|
|
|
 |
Ayth
Podporucznik

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
7700 Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2011, 17:40
|
|
|
rafradek, ktoś tu się bardzo zdenerwował |
|
|
|
 |
wermi
Major Depressive Disorder

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 53 razy Posty: 1018
15752 Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2011, 18:56
|
|
|
Gra nazywa się "Bez tytułu" xD
[ Dodano: 05-09-2011, 19:15 ]
A teraz oceny:
Grafika: 0.0000000000000000000000001/6
Grywalność: 0.1/6
Muzyka: 0/6
Dźwięki: 0/6
Tytuł: 0/6
Ocena końcowa: 0/6
Morał: Przestań tworzyć gry! |
|
 |
noxx
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
7107 Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2011, 22:58
|
|
|
RTS... Raczej jakaś strzelanka. No hicior to to nie jest, ale jakieś 5 minut grałem. Druga misja jest nie do przejścia zabiłem wszystkich i nic, kasy chyba w inny sposób niż zabijanie zbierać się nie da.
Gra jest generalnie lipna, ale podoba mi się Twój zapał, widać, że kochasz to robisz, więc nie zważaj na opinie innych i mimo ich woli wciskaj im to na siłę. Czyż wielcy geniusze nie byli z początku tępieni? Taki Kopernik, jak odkrył, że ziemia się kręci w okół słońca to wszyscy byli przeciwko niemu. Ba! Skąd wiesz może tworzysz pewien rodzaj sztuki współczesnej. Za kilka lat wszyscy będą się zagrywać w to, także ci wielcy malkontenci zamknięci w swoje 4 kąty, gdzie pies jako piąty pilnuje, aby nikt nie zobaczył, że grają w ten syf (ofc, w ich mniemaniu). Także wiesz rób swoje i zbieraj brawa. Może nie teraz, bo wiesz u nas ze świadomością społeczną jest pewien problem, ale jak już wspominałem za kilka lat... będziesz kojarzony jako ten wielki artysta. Na automatach będą Twoje gry, salony wypełnione, a u Ciebie na chacie pełno grupisek, czy tam pluszowych misi. Co wolisz już Twoja prywatna sprawa. Teksty typu przestań tworzyć gry to se możecie wsadzić w buty i leczyć kompleksy, bo będziecie wyżsi. |
| Ostatnio zmieniony przez noxx 06-09-2011, 20:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ayth
Podporucznik

Główny edytor: 
7700 Prestiż
|
Wysłany: 06-09-2011, 16:58
|
|
|
| haha a ja nie mam CNCSXXX.dll i nie mogę grać |
|
|
|
 |
rafradek
Starszy sierżant

Główny edytor: 
5090 Prestiż
|
Wysłany: 06-09-2011, 17:19
|
|
|
| noxx napisał/a: | RTS... Raczej jakaś strzelanka. No hicior to to nie jest, ale jakieś 5 minut grałem. Druga misja jest nie do przejścia zabiłem wszystkich i nic., kasy chyba w inny sposób niż zabijanie zbierać się nie da.
Gra jest generalnie lipna, ale podoba mi się Twój zapał, widać, że kochasz to robisz, więc nie zważaj na opinie innych i mimo ich woli wciskaj im to na siłę. Czyż wielcy geniusze nie byli z początku tępieni? Taki Arystoteles, jak odkrył, że ziemia się kręci w okół słońca to wszyscy byli przeciwko niemu. Ba! Skąd wiesz może tworzysz pewien rodzaj sztuki współczsnej. Za kilka lat wszyscy będą się zagrywać w to, także ci wielcy malkontenci zamknięci w swoje 4 kąty, gdzie pies jako piąty pilnuje, aby nikt nie zobaczył, że grają w ten syf (ofrc, w ich mniemaniu). Także wiesz rób sowoje i zbieraj brawa. Może nie teraz, bo wiesz u nas ze świadomością społeczną jest pewien problem, ale jkak już wspominałem za kilka lat... będziesz kojarzony jako ten wielki artysta. Na automatach będą Twoje gry, salony wypełnione, a u Ciebie na chacie pełno grupisek, czy tam pluszowych misi,. Co wolisz już Twoja prywatna sprawa. Wiesz co w ogóle to posłuchaj Nowiny Paktofoniki. Tam masz zawartą nutę, choć niby to kierowane na Kalibra, ale jednak każdy wynie sie to co trawia do niego. A teksty typu przxestań tworzyć gry to se możecie wsadzić w byty i leczyć kompleksy bo bedziescie wyżsi,. |
Ja mówię krótko i zwięźle- na NB wrzucaj tylko porządne gry które mają przyszłość. Nie stosowanie się do tego oznacza "spam grami" i zapełnia forum śmieciami
Adrian w ogóle nie zwarzał na uwagi użytkowników, nadal tak robi, to niech do ciebie na PW wysyła te gry. Spamer czeka na takie posty.
Co adrian odkrył?- zauważył że reputacja łatwo mu się zwiększy po wydawania gier. |
_________________ Aktualne projekty:
Ball Attack: 80%
Zawsze dopracowane gry |
|
|
|
 |
noxx
Młodszy chorąży

Główny edytor: 
7107 Prestiż
|
Wysłany: 06-09-2011, 20:50
|
|
|
| rafradek napisał/a: | | noxx napisał/a: | RTS... Raczej jakaś strzelanka. No hicior to to nie jest, ale jakieś 5 minut grałem. Druga misja jest nie do przejścia zabiłem wszystkich i nic., kasy chyba w inny sposób niż zabijanie zbierać się nie da.
Gra jest generalnie lipna, ale podoba mi się Twój zapał, widać, że kochasz to robisz, więc nie zważaj na opinie innych i mimo ich woli wciskaj im to na siłę. Czyż wielcy geniusze nie byli z początku tępieni? Taki Arystoteles, jak odkrył, że ziemia się kręci w okół słońca to wszyscy byli przeciwko niemu. Ba! Skąd wiesz może tworzysz pewien rodzaj sztuki współczsnej. Za kilka lat wszyscy będą się zagrywać w to, także ci wielcy malkontenci zamknięci w swoje 4 kąty, gdzie pies jako piąty pilnuje, aby nikt nie zobaczył, że grają w ten syf (ofrc, w ich mniemaniu). Także wiesz rób sowoje i zbieraj brawa. Może nie teraz, bo wiesz u nas ze świadomością społeczną jest pewien problem, ale jkak już wspominałem za kilka lat... będziesz kojarzony jako ten wielki artysta. Na automatach będą Twoje gry, salony wypełnione, a u Ciebie na chacie pełno grupisek, czy tam pluszowych misi,. Co wolisz już Twoja prywatna sprawa. Wiesz co w ogóle to posłuchaj Nowiny Paktofoniki. Tam masz zawartą nutę, choć niby to kierowane na Kalibra, ale jednak każdy wynie sie to co trawia do niego. A teksty typu przxestań tworzyć gry to se możecie wsadzić w byty i leczyć kompleksy bo bedziescie wyżsi,. |
Ja mówię krótko i zwięźle- na NB wrzucaj tylko porządne gry które mają przyszłość. Nie stosowanie się do tego oznacza spam grami i zapełnia forum śmieciami
Adrian w ogóle nie zwarzał na uwagi użytkowników, nadal tak robi, to niech do ciebie na PW wysyła te gry. Spamer czeka na takie posty.
Co adrian odkrył?- zauważył że reputacja łatwo mu się zwiększy po wydawania gier. |
Jeżeli lubi tworzyć niech robi, skoro znasz już jego poziom i produkcje to po co się zagłębiasz... Możesz to zignorować. Reputacja, nabijanie postów? IMO to śmieszne. Po co mi tu reputacja czy licznik postów bijący rekordy? Ale każdego rajcuje co innego.
Żeby nie było offtopu. Wracając do tej 2 misji jest jakiś inny sposób zdobycia kasy? |
|
|
|
 |
Vader
Chorąży Nastoletni emeryt

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
3177 Prestiż
|
Wysłany: 09-09-2011, 11:44
|
|
|
| @Worm2002, ten twój morał jest bardzo zniechęcający, poza tym powiedz mi jaka ma być szansa na grywalność skoro się to dopiero tutaj pojawiło?! Weź się ogarnij worm. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|