NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Minty
05-09-2011, 17:30
[Strategia] Bez tytułu
Autor Wiadomość
adrian09_01 
Dezerter
Babcia Frania

Główny edytor: Fusion 2.5
Drugi edytor: MMF2
Pojedynki: tak

3 Prestiż
Wysłany: 05-09-2011, 11:25   [Strategia] Bez tytułu

Tytuł: Bez tytułu

Gatunek: Realtime Strategy

Autor: Ja
Grafika: Ja
Dźwięk: Brak!
Muzyka: Brak!

Opis:
RTS! Mój RTS toczący się w średniowieczu!
9 misji -
2 typy herosów - Red i Blue -
Oraz 3 typy eskort!

Download:
http://w304.wrzuta.pl/plik/9ZNQOIBVXYl/rts

Uwagi:
Nie wiem ale chyba 9 misja jest niemożliwa.

[ Dodano: 05-09-2011, 11:50 ]
Nie ma plików CNCSXXX.dll!

rafradek 
Starszy sierżant

Główny edytor: Construct

5090 Prestiż
Wysłany: 05-09-2011, 17:25   

Przestań spamować i zamieść te pliki (choć nie wiem po co są potrzebne).

Zawsze dopracowane gry

Ayth 
Podporucznik

Główny edytor: KNP
Pojedynki: nie

7700 Prestiż
Wysłany: 05-09-2011, 17:40   

rafradek, ktoś tu się bardzo zdenerwował :P

wermi 
Major
Depressive Disorder

Główny edytor: TGF
Drugi edytor: TGF
Pomogła: 53 razy

15752 Prestiż
Wysłany: 05-09-2011, 18:56   

Gra nazywa się "Bez tytułu" :P :D xD

[ Dodano: 05-09-2011, 19:15 ]
A teraz oceny:

Grafika: 0.0000000000000000000000001/6
Grywalność: 0.1/6
Muzyka: 0/6
Dźwięki: 0/6
Tytuł: 0/6

Ocena końcowa: 0/6
Morał: Przestań tworzyć gry!

noxx 
Młodszy chorąży

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev

7107 Prestiż
Wysłany: 05-09-2011, 22:58   

RTS... Raczej jakaś strzelanka. No hicior to to nie jest, ale jakieś 5 minut grałem. Druga misja jest nie do przejścia zabiłem wszystkich i nic, kasy chyba w inny sposób niż zabijanie zbierać się nie da.
Gra jest generalnie lipna, ale podoba mi się Twój zapał, widać, że kochasz to robisz, więc nie zważaj na opinie innych i mimo ich woli wciskaj im to na siłę. Czyż wielcy geniusze nie byli z początku tępieni? Taki Kopernik, jak odkrył, że ziemia się kręci w okół słońca to wszyscy byli przeciwko niemu. Ba! Skąd wiesz może tworzysz pewien rodzaj sztuki współczesnej. Za kilka lat wszyscy będą się zagrywać w to, także ci wielcy malkontenci zamknięci w swoje 4 kąty, gdzie pies jako piąty pilnuje, aby nikt nie zobaczył, że grają w ten syf (ofc, w ich mniemaniu). Także wiesz rób swoje i zbieraj brawa. Może nie teraz, bo wiesz u nas ze świadomością społeczną jest pewien problem, ale jak już wspominałem za kilka lat... będziesz kojarzony jako ten wielki artysta. Na automatach będą Twoje gry, salony wypełnione, a u Ciebie na chacie pełno grupisek, czy tam pluszowych misi. Co wolisz już Twoja prywatna sprawa. Teksty typu przestań tworzyć gry to se możecie wsadzić w buty i leczyć kompleksy, bo będziecie wyżsi.
Ostatnio zmieniony przez noxx 06-09-2011, 20:59, w całości zmieniany 1 raz  

Ayth 
Podporucznik

Główny edytor: KNP

7700 Prestiż
Wysłany: 06-09-2011, 16:58   

haha a ja nie mam CNCSXXX.dll i nie mogę grać

rafradek 
Starszy sierżant

Główny edytor: Construct

5090 Prestiż
Wysłany: 06-09-2011, 17:19   

noxx napisał/a:
RTS... Raczej jakaś strzelanka. No hicior to to nie jest, ale jakieś 5 minut grałem. Druga misja jest nie do przejścia zabiłem wszystkich i nic., kasy chyba w inny sposób niż zabijanie zbierać się nie da.
Gra jest generalnie lipna, ale podoba mi się Twój zapał, widać, że kochasz to robisz, więc nie zważaj na opinie innych i mimo ich woli wciskaj im to na siłę. Czyż wielcy geniusze nie byli z początku tępieni? Taki Arystoteles, jak odkrył, że ziemia się kręci w okół słońca to wszyscy byli przeciwko niemu. Ba! Skąd wiesz może tworzysz pewien rodzaj sztuki współczsnej. Za kilka lat wszyscy będą się zagrywać w to, także ci wielcy malkontenci zamknięci w swoje 4 kąty, gdzie pies jako piąty pilnuje, aby nikt nie zobaczył, że grają w ten syf (ofrc, w ich mniemaniu). Także wiesz rób sowoje i zbieraj brawa. Może nie teraz, bo wiesz u nas ze świadomością społeczną jest pewien problem, ale jkak już wspominałem za kilka lat... będziesz kojarzony jako ten wielki artysta. Na automatach będą Twoje gry, salony wypełnione, a u Ciebie na chacie pełno grupisek, czy tam pluszowych misi,. Co wolisz już Twoja prywatna sprawa. Wiesz co w ogóle to posłuchaj Nowiny Paktofoniki. Tam masz zawartą nutę, choć niby to kierowane na Kalibra, ale jednak każdy wynie sie to co trawia do niego. A teksty typu przxestań tworzyć gry to se możecie wsadzić w byty i leczyć kompleksy bo bedziescie wyżsi,.

Ja mówię krótko i zwięźle- na NB wrzucaj tylko porządne gry które mają przyszłość. Nie stosowanie się do tego oznacza "spam grami" i zapełnia forum śmieciami

Adrian w ogóle nie zwarzał na uwagi użytkowników, nadal tak robi, to niech do ciebie na PW wysyła te gry. Spamer czeka na takie posty.

Co adrian odkrył?- zauważył że reputacja łatwo mu się zwiększy po wydawania gier.

Zawsze dopracowane gry

noxx 
Młodszy chorąży

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev

7107 Prestiż
Wysłany: 06-09-2011, 20:50   

rafradek napisał/a:
noxx napisał/a:
RTS... Raczej jakaś strzelanka. No hicior to to nie jest, ale jakieś 5 minut grałem. Druga misja jest nie do przejścia zabiłem wszystkich i nic., kasy chyba w inny sposób niż zabijanie zbierać się nie da.
Gra jest generalnie lipna, ale podoba mi się Twój zapał, widać, że kochasz to robisz, więc nie zważaj na opinie innych i mimo ich woli wciskaj im to na siłę. Czyż wielcy geniusze nie byli z początku tępieni? Taki Arystoteles, jak odkrył, że ziemia się kręci w okół słońca to wszyscy byli przeciwko niemu. Ba! Skąd wiesz może tworzysz pewien rodzaj sztuki współczsnej. Za kilka lat wszyscy będą się zagrywać w to, także ci wielcy malkontenci zamknięci w swoje 4 kąty, gdzie pies jako piąty pilnuje, aby nikt nie zobaczył, że grają w ten syf (ofrc, w ich mniemaniu). Także wiesz rób sowoje i zbieraj brawa. Może nie teraz, bo wiesz u nas ze świadomością społeczną jest pewien problem, ale jkak już wspominałem za kilka lat... będziesz kojarzony jako ten wielki artysta. Na automatach będą Twoje gry, salony wypełnione, a u Ciebie na chacie pełno grupisek, czy tam pluszowych misi,. Co wolisz już Twoja prywatna sprawa. Wiesz co w ogóle to posłuchaj Nowiny Paktofoniki. Tam masz zawartą nutę, choć niby to kierowane na Kalibra, ale jednak każdy wynie sie to co trawia do niego. A teksty typu przxestań tworzyć gry to se możecie wsadzić w byty i leczyć kompleksy bo bedziescie wyżsi,.

Ja mówię krótko i zwięźle- na NB wrzucaj tylko porządne gry które mają przyszłość. Nie stosowanie się do tego oznacza spam grami i zapełnia forum śmieciami

Adrian w ogóle nie zwarzał na uwagi użytkowników, nadal tak robi, to niech do ciebie na PW wysyła te gry. Spamer czeka na takie posty.

Co adrian odkrył?- zauważył że reputacja łatwo mu się zwiększy po wydawania gier.

Jeżeli lubi tworzyć niech robi, skoro znasz już jego poziom i produkcje to po co się zagłębiasz... Możesz to zignorować. Reputacja, nabijanie postów? IMO to śmieszne. Po co mi tu reputacja czy licznik postów bijący rekordy? Ale każdego rajcuje co innego.
Żeby nie było offtopu. Wracając do tej 2 misji jest jakiś inny sposób zdobycia kasy?

Vader 
Chorąży
Nastoletni emeryt

Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: być może

3177 Prestiż
Wysłany: 09-09-2011, 11:44   

@Worm2002, ten twój morał jest bardzo zniechęcający, poza tym powiedz mi jaka ma być szansa na grywalność skoro się to dopiero tutaj pojawiło?! Weź się ogarnij worm.

Odpowiedz do tematu