Główny edytor:
Drugi edytor: Pomógł: 82 razy Posty: 1731
37283 Prestiż
Wysłany: 10-05-2015, 12:31
blablarobiegry napisał/a:
jarlfenrir napisał/a:
No i po odinstalowaniu na dysku pozostał jakiś pliczek IceCave.dll.
Możesz usunąć - to plik zapisu gry.
Oczywiście, że usunąłem, ale po deinstalatorze oczekuję, że posprząta takie rzeczy za mnie
Ogólnie jestem przeciwnikiem instalatorów do mini-gier, a nawet i do większych. Innymi słowy, ja bym unikał instalatora, jeśli naprawdę nie ma powodu, by go używać.
Witajcie po długiej przerwie Jako, że nadeszły wakacje postanowiliśmy stworzyć drugą, ulepszoną część gry. Obecnie jesteśmy na etapie tworzenia poziomów - mamy gotowe ok. 25% z nich. (planujemy przynajmniej 40 poziomów w głównej grze + kilka dodatkowych)
Co sądzicie o takiej grafice? Lepsza taka czy 8-bitowa?
Główny edytor:
Drugi edytor: Pomogła: 53 razy Posty: 1018
15752 Prestiż
Wysłany: 20-07-2015, 06:55
blablarobiegry napisał/a:
HonDo napisał/a:
A save? ._.
Brak zapisu to część gry
[quote="blablarobiegry"]
jarlfenrir napisał/a:
No i po odinstalowaniu na dysku pozostał jakiś pliczek IceCave.dll.
Możesz usunąć - to plik zapisu gry.
ok
edit1:
Spoiler:
kaszani się bbcode, niby post wygląda jakby był błąd po mojej stronie (nie zamknąłem tagu quote) ale wszystko jest poprawnie:
Kod:
[quote=blablarobiegry][quote=HonDo]A save? ._.[/quote]
Brak zapisu to część gry [/quote]
[quote=blablarobiegry][quote=jarlfenrir]No i po odinstalowaniu na dysku pozostał jakiś pliczek IceCave.dll.[/quote]
Możesz usunąć - to plik zapisu gry.[/quote]
ok
edit2: widzę, że emotki są parsowane nawet w tagu code. dla mnie nie powinno tak w ogóle być.
edit3: wtf? teraz to w ogóle mi pokazuje zamknięty tag quote, ale wciąż nie wyświetla się cytat. o co tu chodzi to ja nawet nie.
Główny edytor:
Drugi edytor:
Pojedynki: być może
7976 Prestiż
Wysłany: 21-07-2015, 00:35
Imo nie jest tak źle, ale ładniej by wyglądało jakby była pojedyncza warstwa jasnych kafli lodu, a poniżej ciemne. W takim stylu: http://i.imgur.com/MRjeMep.png
BTW - link do pierwszej części nie działa. Można prosić o reupload?
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł!
Ice Cave (stare): http://www64.zippyshare.com/v/h4a92Tfu/file.html
przy okazji wprowadziliśmy kilka zmian: brak instalatora, nowe menu, osobne puchary dla każdego trybu i niewielkie poprawki w trybie apokalipsy
PS - jeżeli macie jakieś pomysły na nowe bloki, piszcie śmiało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum