|
Aquanoid 2 |
| Autor |
Wiadomość |
Wos209
Starszy sierżant Woś Entertainment

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
2946 Prestiż
|
Wysłany: 11-04-2006, 11:43
|
|
|
| Ech...tyle tych arkanoidów było...Żeby odnieść sukces będziesz się musiał nieźle nagłowić...Powodzenia... |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 27-04-2006, 17:38
|
|
|
UWAGA! UWAGA!
Wszystkie bonusy w A2 działają!
Cały silnik został już zrobiony!
Premiera: 10 maj
A tu i tu macie nowe screeny |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 27-04-2006, 18:58
|
|
|
No, no! Całkiem nieźle to wygląda Widać że bardzo poprawiłeś się w pixelartcie. Przydały by się może troszkę mocniejsze kolory klocków ale i tak jest ładnie. Wydaje mi się tylko, że jest tu troche zbyt pusto. Może dodaj punktację o góry i ikonke bonusu który jest aktualnie używany? |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 27-04-2006, 18:59
|
|
|
Chyba już wspominałem, że 10 maj to moje urodziny .
Gra wygląda wyśmienicie, tylko wydaję mi się, że pasek u góry jest trochę ubogi. To chyba się zmieni, mam rację? |
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 27-04-2006, 19:00
|
|
|
Ślicznościowo wygląda . Tylko jedno małe ale - ten czerwony licznik |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 27-04-2006, 20:12
|
|
|
Czerwony licznik jest od obiektów aktywnych a w pasku u góry będą informacyjki itp |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Avenged
Młodszy chorąży A7X fan!

925 Prestiż
|
Wysłany: 27-04-2006, 23:48
|
|
|
Fajnie się zapowiada twoja gierka. Jak by Ci dobrze wszystko poszło, bez rzadnych bugów- to mógłbyś próbować umieścić ją w KSN. Próbuj...!!!! |
_________________ Windows has found a virus in this post. Press and hold down Alt+F4 to begin windows recovery.
 |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 28-04-2006, 18:08
|
|
|
| Fadex napisał/a: | | Edit: Pamiętajcie, że sygnaturki kłamią! x] |
A propos sygnaturek... szkoda, że zmieniłeś sobie sygnaturkę z tej o twojej przestępczej działaności. Szczególnie mi się spodobał fragment: "12 lat (w Alcatraz)".
Na początku tematu wspomniałeś, że bardziej liczą się zalety niż wady. Ja mam na temat tego nieco odmienne zdanie. :roll: Wady są ważne, bo dzięki wspomnieniu o nich można coś poprawić. Np. ja zatrudniłem do Keyballs grafika. Ale zalety niewątpliwie się liczą, bo jak się o nich wspomni to wiadomo, czego nie zmieniać i czy warto kontynuować projekt. Wymienianie samych wad natomiast robi takie wrażenie, jakby ktoś uznał całą gierkę za złą, ew. że chce się czegoś czepić.
No cóż, ja wad raczej nie zauważyłem, pozostaje tylko życzyć powodzenia przy projekcie. Czekam niecierpliwie na urodziny MSG (fajny będzie miał prezent ). |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 01-05-2006, 15:44
|
|
|
| Szczerze mówiąc jeden Aquanoid mi starczy i jakoś nie chętnie się widzę grającego w Aquanoida 2. Pewnie dwójka będzie wykonana tak super że będe musiał dać 10/10 ale po przetestowaniu gry chyba nie będe do niej wracał. Jednak gdybyś mnie zaskoczył i dał coś czego nie ma w zwykłych arkanoidach to kto wie czybym niezagrywał się w to na śmierć. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
|
|