NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Parodia] Windos Glista
Autor Wiadomość
Darth Vader 
Starszy kapral


Posty: 57

1448 Prestiż
Wysłany: 02-05-2006, 18:24   [Parodia] Windos Glista

Tytuł: Windos Glista

Gatunek: Parodia

Autor: Darth Vader
Grafika: Darth Vader
Dźwięk: Trubadurzy, RPGMaker
Muzyka: brak

Opis:

Parodia Windowsa XP. Jest to jedna z mocih lepszych aplikacji. Niekiedy można się pośmiać, zwałsza z dźwięków :D . Program ma swój czas :D , zapowiadałem go gdy zarejestrowany byłem tylko na FDG :D .

Zrzuty ekranu:
Screen

Download:
Windos Glista 4.1

Uwagi:
Ta wersja może zawierać kilka bugów typu:
Włączyłem coś, działało, włączyłem coś innego i wyłączyłem, postanowilem na nowo otworzyć to pierwsze i nie działało... Błędy te zostały naprawione w wersji 4.2, ale zapomniałem do niej linka, a straciłem ją po formacie :( , jeżeli coś nie działa, uruchomcie WG na nowo i odpalcie tą rzecz zaraz po starcie.
Jest to pierwszy Windos. Potem miałbyć Revolution, ale z problemów czysto technicznych (czyt. bugi) projekt zawiesiłem i zbrałem się za WD :D .
 
     
msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~


Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP
Pomógł: 76 razy
Posty: 1389


39920 Prestiż
Wysłany: 02-05-2006, 18:44   

Darth Vader napisał/a:
straciłem ją po formacie :(


Popełniłeś grzech główny klikowca :D .

A tak na serio, to ciekawe, już do dość dawno widziałem (wiadomo skąd). Tylko troszkę niektóre elementy nieestetyczne.
4/10, bo pewno grup zdarzeń masz w p...
_________________
:razzugly:
 
     
Darth Vader 
Starszy kapral


Posty: 57

1448 Prestiż
Wysłany: 02-05-2006, 18:46   

Tam mam grup zdarzeń w p... :D . A nad estetyką nie siedziałem zbytnio, ponieważ miała to być parodia, chciałem sparodiować jak najwięcej elementów, w tym takżę grafike xD.

Cytat:
Popełniłeś grzech główny klikowca

Nie dokońca pełny :D , ponieważ dałem pełną wersje z kilkoma drobnymi błędami :D , jakbym nic nie dał albo bym dał wersje 3.x i niżej (beta) to byłby grzech kompletny :P :D .
 
     
Avenged 
Młodszy chorąży
A7X fan!


Pomógł: 3 razy
Posty: 244

924 Prestiż
Wysłany: 02-05-2006, 19:16   

Ściągnąłem to i w archiwum są tylko trzy cncs'y jakieś i jakiś plik GOX. Samej aplikacji w ogóle nie ma :/ . Chyba to archiwum dałeś uszkodzone albo nie wiem co....
_________________
Windows has found a virus in this post. Press and hold down Alt+F4 to begin windows recovery.
 
 
     
Darth Vader 
Starszy kapral


Posty: 57

1448 Prestiż
Wysłany: 02-05-2006, 21:41   

http://kkfiles.host.sk/ - jakby wam link tamten nie działał.
Podczas pobierania mogą wystąpić problemy, typu zatrzymywanie się ściągania z powodu błędu, jeżeli ktos używa Opery lub FF to może wznowić pobieranie :D . Musiałeś ściągnąć w 99% i plik exe się nie pobrał, ja nie miałem tego na dysku i ściągałem to, po to by to napisać :D , więc działa na pewno :D .
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

PSK Cytaty Klikibaza - kopia wszystkich klików Klikipedia - encyklopedia o tworzeniu gier Discord KlikCzat Zaproszenie
Daj piniondza Wielkie Muzeum Klikowe

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group